اختصاصی چابک آنلاین؛
مجوز فعالیت واسپاری توسعه تعاون تا چهار سال دیگر تمدید شد
اداره مجوزهای اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی اعلام کرده است که تمدید مجوز فعالیت شرکت واسپاری توسعه تعاون طی شناسه یکتای مجوز 12478158 با پایان اعتبار،تا تاریخ 20 اردیبهشت ماه سال 1408 دردرگاه ملی مجوز های کشور انجام شده است.

به گزارش چابک آنلاین، شرکت واسپاری توسعه تعاون ازجمله شرکت های فرعی بانک توسعه تعاون به شمار می رود.
شرکت واسپاری توسعه تعاون درسال 93 تاسیس شده و فعالیت آن درزمینه تامین منابع مالی مشتری ازطریق تهیه کالا اعم ازمنقول و غیرمنقول و واگذاری آن به مشتری در قالب یکی از قراردادهای اجاره به شرط تملیک و فروش اقساطی در چارچوب عملیات بانکی بدون ربا است.
واسپاری توسعه تعاون درسال 1403 درآمدی 37 میلیارد تومانی رابرای خود به ثبت رساند که از محل همین درآمد، سود عملیاتی آن درسال گذشته در محدوده 2 میلیارد و یکصد میلیون تومان بوده است.
از قرارمعلوم عمده فعالیت شرکت واسپاری توسعه تعاون درسال مالی مورد گزارش،درآمد ازمحل اعطای تسهیلات وکمیسیون دریافتی بابت کالا و خودرو بوده است.
"سید شهاب الدین پورعباسی"، مدیرعامل شرکت واسپاری توسعه تعاون، پیشتر به چابک آنلاین گفته بود که این شرکت دردو سال اخیر، توانسته از نقطه سر به سرو وارد شدن به زیان عملیاتی اندک، به مسیرسودآوری در عملیات خود برسد وافزوده بود که با تصویب افزایش سرمایه واسپاری توسعه تعاون از 300 به 1500 میلیارد ریال درسال 1404 و اثرات اهرمی آن ، نقطه عطفی در فعالیتهای این شرکت پیش بینی میشود.