اختصاصی چابک آنلاین؛

شرکت های لیزینگ ازروند تحول دیجیتال و خدمات برخط عقب افتاده اند + فیلم

شرکت های لیزینگی که وارد تحول دیجیتال نشوند قافیه را خواهند باخت

چابک آنلاین : نسل زد و نسل های جدید مشتریان ذائقه متفاوتی پیدا کرده‌ اند و انتظارات دیگری دارند و در واقع، این نسل‌ بیشتر به دنبال خرید آنلاین هستند.به نظر شما چرا شرکت‌ های لیزینگ به سمت خرید آنلاین و تحول دیجیتال حرکت نمی‌ کنند؟

شرکت های لیزینگ ازروند تحول دیجیتال و خدمات برخط عقب افتاده اند + فیلم

چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، "نورالدین پارساپور"، مدیرعامل شرکت واسپاری بامداد: موارد متعددی در این حوزه وجود دارد که می‌ توان به آن‌ها اشاره کرد. اول اینکه نسل زد و آلفا، نسل دیجیتال هستند. 

این نسل بیشتر تمایل دارند که به دنبال مشاغلی برود که شفاف  باشند و سریع به نتیجه برسند و آن‌ ها علاقه‌ای به کارهای سنتی، فرایندهای دستی، نامه‌ نگاری و موارد مشابه ندارند.

شرکت‌های لیزینگ در این زمینه جای کار بسیاری دارند و تاکنون در این حوزه کاری صورت نگرفته است. 

امروزه اغلب جوانان فعلی، یعنی همان نسل زد و آلفا، ترجیح می‌ دهند با شرایطی کار کنند که با این مدل دیجیتال هماهنگ باشد. 

هرچند کم‌ و بیش در جامعه شاهد وقوع این اتفاقات هستیم، اما لیزینگ‌ها از این موضوع بسیار عقب افتاده‌اند.

دلیل اصلی این عقب‌ ماندگی آن است که شرکت‌های لیزینگ باید زیرساخت‌های خود را بسیار پیشرفته‌ تر کنند. موضوع سرعت اینترنت، اپلیکیشن‌ هایی که نباید فیلتر شوند، شبکه، سرورها و بسیاری از آیتم‌ های دیگر، همگی باید به‌طور جامع دیده شوند. 

این مسئله فقط به لیزینگ محدود نمی‌ شود، بلکه به زیرساخت‌های کلی ارتباط دارد.

درهرصورت، شرکت‌ها، چه لیزینگ و چه سایر کسب‌ و کارها، ناگزیرند وارد این عرصه شوند، زیرا اگر این کار را انجام ندهند، قافیه را باخته‌ اند و حذف خواهند شد. 

به نظر من باید کارگروهی، چه در انجمن ملی و چه در بانک مرکزی، تعیین شود تا این فرآیند را آغاز کرده و کار را شروع کنند‌.

copied
نظر بگذارید