اختصاصی چابک آنلاین؛

اجاره خانه در شمال تهران چقدر است؟ (تجریش، زعفرانیه، فرمانیه، ولنجک و...)

در گزارش امروز به بررسی هزینه اجاره مسکن در محلات شمالی شهر تهران پرداخته ایم.

اجاره خانه در شمال تهران چقدر است؟ (تجریش، زعفرانیه، فرمانیه، ولنجک و...)

چابک آنلاین، مریم علیایی، در گزارش امروز به بررسی و تحلیل داده‌های مربوط به اجاره‌بها و ودیعه آپارتمان‌ها در محلات شمالی تهران در مناطق ۱، ۲ و ۳ می‌پردازد.

این مناطق به دلیل موقعیت جغرافیایی و امکانات رفاهی، از مناطق گران‌قیمت پایتخت محسوب می‌شوند. داده‌ها شامل محل، سن بنا، متراژ، اجاره بها و ودیعه برای چندین نمونه آپارتمان است.

بازار اجاره مسکن در مناطق ۱، ۲ و ۳ تهران یک بازار لوکس و گران‌قیمت محسوب می‌شود. منطقه ۱ به دلیل موقعیت و محله‌های خاص، بالاترین قیمت‌ها را به خود اختصاص داده است، در حالی که مناطق ۲ و ۳ نیز با توجه به موقعیت و امکانات، اجاره بها و ودیعه بالایی دارند. سن کم بناها و متراژهای نسبتاً بالا در این مناطق، نشان‌دهنده عرضه واحدهای با کیفیت در این بخش از شهر است.

در جدول زیر به بررسی هزینه اجاره خانه ها در محلات گرانقیمت و شمالی شهر تهران پرداخته ایم؛

اجاره خانه در شمال تهران
محل متراژ  سن بنا (سال) اجاره بها  ودیعه 
تجریش، فتاخسرو ۱۰۰ ۵ ۵۵ میلیون ۵۰۰ میلیون
زعفرانیه، سیمین ۹۰ ۵ ۴۵ میلیون ۲ میلیارد
ولنجک ۱۰۷ ۷ ۹۰ میلیون ۱ میلیارد
فرمانیه، دیباجی شمالی ۱۳۰ ۶ ۵۰ میلیون ۱.۵ میلیارد
اراج، گلستان ۹۰ ۵ ۵۰ میلیون ۶۰۰ میلیون
سعادت آباد ۱۰۵ ۵ ۶۰ میلیون ۱ میلیارد
تهران ویلا ۸۹ ۱۰ ۱۸ میلیون ۱.۲ میلیارد
دریان، مطهری ۷۸ ۸ ۳ میلیون ۱.۲ میلیارد
اختیاریه، عین آبادی ۸۰ ۷ ۳۹ میلیون ۸۰۰ میلیون
دروس، یخچال ۱۰۰ ۸ ۴۰ میلیون ۱ میلیارد
جردن ۱۰۰ ۹ ۴۵ میلیون ۱ میلیارد
ونک، شیخ بهایی ۹۰ ۶ ۳۵ میلیون ۸۰۰ میلیون
میرداماد، شاهسوند ۱۰۱ ۷ ۴۵ میلیون ۸۰۰ میلیون

*لازم به ذکر است که قیمت‌های درج شده بر اساس مبالغی است که در تهران برای رهن و اجاره گذاشته شده است، چابک آنلاین دخل و تصرفی در قیمت‌ها ندارد و قیمت رهن در مناطق مختلف با توجه به سال ساخت، امکانات مختلف و شرایط دیگر متفاوت خواهد بود.

copied
نظر بگذارید