اختصاصی چابک آنلاین؛

آموزش لازم در استفاده از "کهربا" برای تراکنش‌های خرید داده نشده است+ فیلم

یک عضو هیئت مدیره انجمن پرداخت الکترونیک اظهار کرد : دور ریختن رسید های کاغذی در صنعت پرداخت الکترونیک با وجود صرف هزینه های سنگین ناشی از این بوده که فین تک ما رشد کرده اما کسی آموزش ندیده و زمانی که ما نه تنها در این صنعت بلکه در چرخه مالی پیشرفت نوینی را ایجاد می کنم باید از قبل آموزش آن را انجام دهیم.

آموزش لازم در استفاده از "کهربا" برای تراکنش‌های خرید داده نشده است+ فیلم

چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، "سحر سمیعی" در گفتگو با چابک آنلاین، گفت:آموزش قرار است از دانشگاه ها شروع شود اما هنگامی که آموزش اتفاق نیفتد ذهنیت افراد هنوز پذیرای آن نیست مانند زمانی که عادت داشتیم درصف های بانک قرار بگیریم تا قبض های کاغذی را پرداخت کنیم اما ناگهان این قبوض به شکل دیجیتالی شد و واکنش های مردم روی آن بسیار زیاد بود زیرا احساس امنیت نمی کردند و با شناسه های پرداخت عجین نشده بودند.

وی، بیان کرد : این عدم پذیرش به دلیل آن بود که قبل از آن آموزش ندادیم.

این عضو هیئت مدیره انجمن پرداخت الکترونیک تصریح کرد که ما یک فرآیند را عملیاتی می کنیم، در جامعه اعلام می کنیم و پس از آن مردم با آن مواجه می شوند اما در نهایت آن را می پذیرندکه نرم افزار کهربا هم مانند همین فرآیند است؛ اگر قبل از آن آموزش ها وجود داشته باشد و ذهنیت پذیری ایجاد شود قطعا می توان راحت تر آن را پذیرفت و با آن کار کرد.

copied
نظر بگذارید