افزایش اعزام تیم‌های ارزیاب به ۱۰ تیم

معاون امدادونجات هلال احمر خراسان رضوی از افزایش تیم‌های ارزیاب به مناطق زلزله زده در خراسان رضوی خبر داد.

۱ دقیقه مطالعه
افزایش اعزام تیم‌های ارزیاب به ۱۰ تیم

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایلنا، غلامرضا صیادی، معاون امدادونجات هلال احمر خراسان رضوی گفت: زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر در ساعت ۸:۳۲ صبح امروز دوشنبه در عمق ۶ کیلومتری شمال خراسان رضوی را لرزاند که به دستور معاون امداد و نجات هلال احمر استان، وضعیت زرد امدادی و آماده باش اعلام شده است.

وی ادامه داد: ۵ تیم ارزیاب از قوچان و پنج تیم ارزیاب در درگز به مراکز زلزله زده اعزام شده که تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت اعلام نشده است.

معاون امدادونجات هلال احمر خراسان رضوی تصریح کرد: نیروهای امدادی و عملیاتی شعب هلال احمر کلات، مشهد و چناران و نیشابور نیز در حال آماده باش هستند که درصورت نیاز تا دقایقی دیگر اعزام شوند.

صیادی خاطرنشان کرد: تعدادی از روستای چناران و درگز و قوچان تا این لحظه ارزیابی شدند که خوشبختانه تلفات و خسارت نداشته‌اند.

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-17777
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط