اختصاصی چابک آنلاین؛

میزان اتومبیل های فاقد بیمه نامه شخص ثالث در کشور چقدر است؟ + فیلم

سیدکاظم ملکوتی، کارشناس صنعت بیمه: بیمه کالایی فروختنی است که باید آن را در بازار معرفی کرد و شرکت های بیمه براساس نیازهای مشتریان محصولات خود را ارائه کنند.

میزان اتومبیل های فاقد بیمه نامه شخص ثالث در کشور چقدر است؟ + فیلم

چابک آنلاین، زهرا نامداری، بخشی از فروش فروش بیمه به نوع تبلیغات برمی‌گردد، بخش دیگر نیز مربوط به هزینه‌هایی است که شامل حال مشتری‌ می‌شود.

هرچقدر که شرکت های بیمه ای هزینه‌ها فروش بیمه نامه را سربار مشتری کنند، یعنی حق بیمه‌ها را بالا برده و یا عوارضی که دولت تحت عنوان ارزش افزوده می‌گیرد بیشتر شود؛ رغبت مشتری به خرید بیمه‌نامه کمتر می‌شود.

با وجود این‌که بیمه نامه‌های درمان و شخص ثالث تقریباً بیمه نامه‌هایی اجباری هستند، اگر حق بیمه بالا باشد ممکن است مردم از زیر قانون فرار کنند.

طبق آمارها کمتر از ۲۰ درصد اتومبیل‌ها بیمۀ شخص ثالث ندارند و وقتی عوارض به مردم تحمیل می‌شود آن‌ها تمایلی به خرید بیمه نامه نشان نمی‌دهند.

اگر دولت از درآمدی که به وسیلۀ دریافت این عوارض‌ها دارد صرف نظر کند، سود آن بیشتر از آن است که در هنگام بروز خسارت بخواهد هزینۀ زیادی را صرف جبران آن کند.

copied
نظر بگذارید