چابک آنلاین، رژین میدانی، علیرضا تاجبر درگفت وگو با چابک آنلاین افزود: درحالیکه قیمت نفت به زیر 20 دلار رسیده اما همچنان شاهد مثبت بودن بعضی سهم های وابسته به آن هستیم و اگر اتفاق خاصی نیفتد، پول دراین بازار حفظ شده وبه سمت بازارهای دیگر نمی رود.
وی،توضیح داد: ذائقه سرمایه گذاری در کشور ما عمدتا بر پایه پول و سپس کالاهایی نظیر ملک و طلا است اما با توجه به بالا رفتن تورم، بازار پول جذابیت خود را از دست داده و سود سپرده قادر به پوشش تورم نبوده و به دلیل شرایط خاص حاکم بر بازار طلا و ارز و افزایش قیمت ملک، حجم زیادی از وجوه نقد به سمت بازار سرمایه سرازیر شده است.
تاجبر تصدیق کرد: ورود پول به بازار سرمایه در حدی است که بسیاری از تهدیدها و ریسک های سیستماتیک را بی اثر کرده است و این روند همچنان ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: از طرفی دیگر دولت کنونی بیش از دولت های دیگر از بازار سرمایه حمایت کرده است.
مدیرعامل شرکت کارگزاری تامین سرمایه نوین،اذعان داشت: روند رشد در سال 99 نیز مانند سال گذشته صعودی خواهد بود اگرچه شیب سابق را نخواهد داشت و ممکن است در بخش هایی از بازار و در تک سهم ها شاهد ایجاد حباب باشیم.
وی اضافه کرد: باتوجه به شرایط نامساعد ناشی ازشیوع ویروس کرونا در جهان و کاهش کومودیتی ها، بسیاری از سهام های کومودیتی بیس و صادرکننده کشور نظیر پتروشیمی و فلزات اساسی به دلیل کاهش صادرات هم از لحاظ مبلغ فروش و هم از لحاظ میزان فروش، عملا از دور بازار خارج خواهند شد.
تاجبر تصریح کرد: نهادهای مالی نظیر بانک ها، بیمه ها، تامین سرمایه ها و لیزینگ ها و بعد از آن صنایع داخلی که فروش آن ها به تورم وابسته است مثل صنایع شوینده، غذایی و دارویی مورد اقبال بازار قرار خواهند گرفت.