اختصاصی چابک آنلاین؛

مرور تجربیات تلخ و خوب با تلفیق ریسک گریزی صنعت بیمه و ریسک پذیری خودم+ فیلم

"وقتی نیچه گریست" را بسیار دوست دارم

چابک آنلاین : مسیر حرفه ای تان را برای ورود به صنعت بیمه از کجا آغاز کردید؟ چه عواملی باعث شد شما به صنعت بیمه علاقه مند شوید؟

مرور تجربیات تلخ و خوب با تلفیق ریسک گریزی صنعت بیمه و ریسک پذیری خودم+ فیلم

چابک آنلاین، بهاره تاجرباشی، مدیرعامل شرکت بیمه زندگی کاریزما : مهمترین نکته این علاقه مندی رشته تحصیلی من است.

من دکترای اقتصاد سلامت از دانشگاه تهران دارم که تمرکز اقتصاد سلامت بر روی بیمه های اشخاص است.

این موضوع باعث شد که به بیمه مرکزی و پس از آن با پژوهشکده بیمه مراجعه کنم.

چند سال در پژوهشکده بیمه به عنوان کارشناس پژوهشی حضور داشتم و پس از آن به عنوان مشاور اقتصادی بیمه های درمان، مدیر درمان در بیمه دی فعالیت مدیریتی خودم را آغاز کردم و اکنون به عنوان مدیرعامل بیمه زندگی کاریزما فعالیت می کنم.

چابک آنلاین : در این مسیر تا کنون چه چالشی برای شما بیش از هرچیزی الهام بخش یا آموزنده بوده است؟

سجاد رامندی : ترکیب ریسک گریزی صنعت بیمه با ریسک پذیری خودم مهمترین چالشی بوده که هم از آن تجارب خوبی و هم بعضا تجارت تلخ دریافت کردم اما همیشه سعی کردم تا اگر مشکلی وجود دارد آن را حل کنم و این حل کردن معمولا با اجماع گروهی اتفاق افتاده است.

چابک آنلاین : اگر بخواهید با جوانانی که قصد دارند وارد صنعت بیمه شوند صحبت کنید به آنها چه توصیه ای می کنید؟

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی کاریزما : فکر می کنم برای پیشرفت همیشه باید آن را به شکل عملی نشان داد.

در برخی مواقع به عنوان یک جوان خودمان یا دارایی هایمان را که می تواند تخصصمان باشد تنها در یک بعد مقایسه می کنیم اما اگر به صورت جمعی به آن بنگریم به عنوان مثال اگر جوانی علاقه دارد تا مدیر یک بخش شود باید به اندازه مدیر یا جایگاه بالاتر آمادگی داشته باشد به عبارتی من انتظار دارم تا یک درجه رشد کنم آیا به اندازه آن یک درجه آمادگی دارم؟

در بسیاری از مواقع جوانان اگر تحصیل کرده اند به مدرک و دانش تخصصی خودشان تکیه می کنند اما مهارت ها و تجاربی که در کار اتفاق می افتد یا مهارت هایی که افراد باید به خودشان اضافه کنند نادیده گرفته می شود.به نظر من مهارت نقش مهمی در رشد و پیشرفت جوان ها خواهد داشت.

چابک آنلاین : در میان کارهای مختلف روزانه ای که از آغاز صبح در شرکت انجام می دهید کدام لحظه معمولا برای شما انگیزه بخش تر و لذت بخش تر است؟

سجاد رامندی : به طور کلی دستاورد داشتن و دیدن دستاورد های همکاران برای من لذت بخش است زیرا من نتیجه گرا و عمل گرا هستم بنابراین به شدت علاقه دارم تا کوچک کوچک به نتیجه برسیم‌.زمانی که می بینم یک تیم از شرکت به نتیجه ملموسی دست یافته اند هم برای دوستان و هم برای خودم بسیار خوشحال می شوم.

چابک آنلاین : به عنوان یک مدیرعامل دغدغه ها و مشغله های زیادی دارید و این مشغله تنها مختص به ساعات کاری شما نیست بلکه قطعا خارج از ساعت کار به شما تلفن هایی می شود چگونه تعادل میان کار و زندگی شخصی تان را برقرار می کنید؟

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی‌ کاریزما : نحوه برخورد با این موضوع به ذات شخصیتی افراد باز می گردد البته بخش عمده ای از آن به فرآیند بر می گردد.

زمانی که در بخش درمان کار می کردم میزان ارتباط گیری مردم با من و میزان سئوالات و تصمیماتی که در روز می گرفتم بسیار بالا بود اما از زمانی که در جایی کار می کنم که تمام فرآیند الکترونیک است و خدمات رسانی به صورت تمام الکترونیک اتفاق می افتد این تصمیمات بیشتر به تصمیمات توسعه زیر ساخته تغییر پیدا کرده است و مانند درمان نیست.

بعضا در درمان بیمه شده به موبایل من دسترسی پیدا می کرد و نیازها و نارضایتی خود را اعلام می کرو اما در فرآیند تمام الکترونیک این اتفاق کمتر می افتد.

فکر می کنم اگر کار را وسیله یا ابزاری برای زندگی بهتر در نظر بگیریم تعادل به شکل اتوماتیک ایجاد می شود.

در برخی مواقع کار تبدیل به تمام زندگی افراد می شود که این موضوع می تواند آسیب های شدیدی را به فرد و خانواده آن منتقل ‌کند.

چابک آنلاین : اگر بخواهید سه کتابی که روی شما بسیار تاثیر ‌گذاشته است را چه از لحاظ شخصیتی چه از لحاظ کاری معرفی کنید چه کتاب هایی بیشتر مدنظرتان است؟

سجاد رامندی : یک سری کتاب ها است که اکنون در اختیار افراد بسیاری قرار می گیرد و لیست متنوعی دارد مانند شازده کوچولو و کتاب هایی از این دست که افراد می توانند بخوانند اما من به کتاب های روان شناسی علاقه دارم؛ کتاب وقتی نیچه گریست را بسیار دوست دارم و دوبار از اول تا آخر آن را خوانده ام.

فارغ از کتاب فکر می کنم به مهارت های جانبی در فرهنگمان کم توجه شده که برای این مهارت ها هم کتاب و هم کلاس وجود دارد مانند حل مسئله، مذاکرات، سخنوری و تعامل این موارد از جمله موضوعاتی است که می توان آن ها را انتخاب کرد و برای آنها برنامه داشت و توسعه داد‌.


 

copied
نظر بگذارید