شناسه خبر : 41810

آیا درون گراها متفکران بزرگی هستند؟

آیا درون گراها متفکران بزرگی هستند؟

زمانی که مشغول جستجو درباره درون گرایی هستید، ممکن است با کلماتی مثل؛ گوشه گیر، ضد اجتماعی و مضطرب، مواجه شوید اما فرد درون گرا هیچ کدام از این ویژگی‌ها را ندارد.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فروغ نیلچی زاده،  روانشناس  اظهار کرد: اگر خودتان یک فرد درون‌گرا هستید و چه یکی از نزدیکان‌تان، باید بدانید که درون‌گرا‌ها نه آدم‌های عجیب‌وغریبی هستند و نه به لحاظ احساسی مشکل دارند و نه ناتوان در برقراریِ رابطه اجتماعی هستند.

وی افزود: افراد درون گرا نقطه‌ی مقابل افراد برون گرا هستند که حتما نمونه‌ای از این شخصیت‌ها را در اطراف خود دیده اید و می‌دانید که از جهاتی متفاوت هستند و متفاوت رفتار می‌کنند. افرادی که در درون؛ دنیای فوق العاده‌ای دارند با ویژگی‌های درونی بی نظیر که با هدایت صحیح، آن‌ها را به موفقیت می‌رساند و یکی از بهترین ویژگی‌های زندگی آن‌ها قدرت‌های مخفی هستند؛ اما این تمام ویژگی آن‌ها نیست.درون گرایان انرژی را از درون خود می‌گیرند و معمولا به نسبت افراد برون گرا واکنش خود را به تاخیر می‌اندازند، که احتمالا به آن‌ها فرصت درک محیط اطرافشان را می‌دهد. در مقابل؛ برون گرایان افرادی هستند که انرژی خود را از اطرافیان و از طریق ارتباط با دیگران به دست می آورند.

وی گفت: برگزاری آزمون پنج عاملی شخصیت، مبتنی بر یک نظریه مهم و قدیمی در حیطه شخصیت است.اگر نمره فرد در بعد برون گرایی پایین باشد یعنی درون گرایی فرد بالا است. یک فرد درون گرا برای کسب انرژی نیاز به خلوت دارد و در موقعیت های اجتماعی انرژیشان کم می شود. درون گرایان تنهایی را دوست دارند و ترجیح می دهند با دوستان کم اما صمیمی معاشرت کنند.

وی مطرح کرد: یک فرد درون گرا در اغلب اوقات کم حرف و جدی است و خیلی در مورد احساساتش صحبت نمی کند. به همان اندازه که برون گرایان شلوغی را ترجیح می دهند؛ درون گرایان به محیط های آرام گرایش دارند. افراد برون گرایی یا درون گرایی دو ویژگی شخصیتی است که هیچ برتری و مزیتی نسبت به یکدیگر ندارند.

وقتی کسی از شما می‌خواهد که یک درون گرا را توضیح دهد. ممکن است افکار شما به سمت محتاط‌ترین و متفکرترین فردی که می‌شناسید برود. شاید به دوستی فکر کنید که از توجه خاص و مشارکت اجتماعی اجتناب می‌کند، ممکن است  خواهر یا برادری که ترجیح می‌دهد گوشه‌ای آرام را با کتاب خود مشغول باشد تا اینکه در جمع خانواده بنشیند.

اما اگر شما کسی باشید که یک شب آرام در خانه را به یک مهمانی شلوغ را انتخاب می کند، چه؟ ممکن است بعد از تعامل با هرکسی غیر از یک دوست صمیمی، احساس خستگی و فرسودگی کنید. اگر چنین است؛ می‌توانید خود را فردی درون گرا بنامید و ویژگی‌های خود را با ویژگی‌های این افراد مقایسه کنید.

نیلچی زاده گفت: درون گرا‌ها بیشتر ساکت و محتاط هستند. برخلاف برون گرا‌ها که از تعامل اجتماعی انرژی می‌گیرند، درون گرا‌ها کمتر در موقعیت‌های اجتماعی دیده می‌شوند و اگر هم باشند، مجبور به صرف انرژی بسیار برای تحمل جمع هستند. درون گرا‌ها پس از شرکت در یک مهمانی یا گذراندن وقت در اجتماع بزرگی از مردم، اغلب به تنهایی نیاز دارند تا بتوانند دوباره انرژی خود را به دست آورند. افراد درون گرا به صورت تنها؛ کارایی بالاتری دارند و راحت‌تر می‌توانند فکر و دانش خود را جمع و جور کنند. البته، این لزوماً به این معنا نیست که آن‌ها در کنار آمدن با دیگران مشکل دارند. بلکه زمانی که افراد درون گرا به تنهایی کار می‌کنند، راحت‌تر می‌توانند تمرکز کنند. این در مورد سرگرمی نیز صدق می‌کند؛ افراد درون‌گرا اغلب سرگرمی‌های انفرادی مانند مطالعه، کاردستی، بازی یا باغبانی را انتخاب می‌کنند.

وی گفت: افراد درون گرا قبل از اینکه کاری را می کنند، در ذهن خود تمام باید‌ها و نباید‌های آن کار را ارزیابی می‌کنند. آن‌ها به زمان بیشتری برای پردازش اطلاعات و سنجش دقیق گزینه‌ها، هنگام تصمیم گیری نیاز دارند. آن‌ها همچنین قبل از خرید، گزینه‌های مختلف را امتحان می‌کنند و بعد تصمیم نهایی را می‌گیرند.زمانی که در اینترنت مشغول جستجو درباره درون گرایی هستید، کلمات مختلفی به چشمتان بخورد؛ کلماتی مانند گوشه گیر، خجالتی، منزوی، تنها، ضد اجتماعی، مضطرب و اما یک فرد درون گرا هیچ کدام از این ویژگی‌ها را ندارد.

 

ارسال نظر