اختصاصی چابک آنلاین؛
واقعی سازی نرخ ها به رشد و توسعه صنعت لیزینگ کمک می کند + فیلم
مدیرعامل شرکت لیزینگ سرمایه پرداز ملک، اظهار کرد : یکی از نکات اصلی این است که اگر بخواهیم صنعت لیزینگ بزرگ شود، باید به آن نگاه واقعی داشته باشیم که در این مسیر، یکی از محدودیت های اصلی این صنعت، موضوع نرخ تمام شده است.
چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، "مجتبی گودرزی" در گفتگو با چابک آنلاین، گفت : با توجه به اینکه صنعت لیزینگ یک صنعت مستقل از صنعت بانکی است، بنابراین حداقل نرخ را در این صنعت می توانند کم کم واقعی سازی کنند و در اختیار خود مردم قرار دهند یا حداقل سهم بندی کنند؛ مثلاً بگویند لیزینگ ها ۵۰ درصد منابع شان را طبق نظر بانک مرکزی خرج کنند و ۵۰ درصد را طبق نظر بازار و متقاضی هم حاضر است برای سرعت بیشتر، پول بیشتری پرداخت کند؛ این یک واقعیت است و نمی توانیم با واقعیت مقابله کنیم.
وی، بیان کرد : یکی از مواردی که لازم است در مقررات اصلاح شود، واقعی سازی نرخ پول در لیزینگ ها است؛ مشابه بازار سرمایه که در اوراق کرادفاندینگ نرخ واقعی پول اتفاق می افتد ومردم با پذیرش ریسک خودشان سرمایهگذاری می کنند و مردم دیگری نیز سرمایهای را با نرخ بالاتر می پذیرند و جذب می کنند و در ازای آن بازپرداختش را با ارائه اسناد مورد نیاز انجام می دهند.
مدیرعامل شرکت لیزینگ سرمایه پرداز ملک، تصریح کرد : بازار لیزینگ به شدت و بسیار قوی کار می کند و نشان می دهد که سرکوب نرخ، راه چاره نیست و باید حداقل پله پله به سمت واقعی سازی حرکت کنیم.
گودرزی، ادامه داد:این فضا برای لیزینگها ایجاد می شود که بتوانند منابع مردمی را که می خواهند در صنعت لیزینگ سرمایه گذاری کنند، جذب کنند و بهصورت قانونی و رسمی اعلام می شود که فرد می خواهد با لیزینگ مشارکت کند و این زمینه توسعه لیزینگ ها را فراهم میکند.
به گفته وی، این موضوع نیازمند مقررات است و با مقررات فعلی امکان پذیر نیست و امیدواریم مقررات فعلی اصلاح شود و به سمت بهبود، شفافیت و واقعی سازی پیش برود.