اختصاصی چابک آنلاین؛
محدودیت قانونی مانع از حضور لیزینگها در صنایع بالا دستی دریا محور شده است + فیلم
یک عضو هیات مدیره انجمن ملی لیزینگ ایران اظهار داشت: صنعت لیزینگ کشور در حال حاضر ظرفیت هایی برای حضور در اقتصاد دریا محور دارد، اما به دلیل محدودیت های موجود در قوانین، نوع قراردادها مانند اجاره عملیاتی، قوانین لیزینگ سندیکایی بین المللی و داخلی، این ظرفیت ها هنوز در حد صنایع بالادستی ممکن نیست.

چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، سید شهاب الدین پورعباسی افزود: به عنوان مثال، برای تامین مالی یک نفتکش، شاید نیاز باشد که چهار شرکت لیزینگ به صورت سندیکایی با هم همکاری کنند که این امر مستلزم ایجاد و اصلاح قوانین و مقررات مربوطه است.
خزانه دار انجمن ملی لیزینگ ایران تاکید کرد: بنابراین در حال حاضر، شرکت های لیزینگ می توانند در صنایع پایین دستی و حوزه گردشگری دریایی نقش پررنگی داشته باشند، همچنین با اصلاح قوانین، می توان در زمینه های دیگری مانند تامین مالی شناورها نیز فعال بود.