چابک آنلاین، حدیث اسماعیل زاده، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سپهر، اظهار کرد : کش بک دارای دو بخش است که یک بخش را پذیرنده تقاضا می کند و بخش دیگر را بانک ها با توجه به قراردادهایی که با شرکت های پرداخت الکترونیک دارند تقاضا می کردند.
"احمد پیشگاه زاده" در گفتگو با چابک آنلاین، گفت : خوشبختانه در خصوص بانک ها، بانک مرکزی ورود و دستورالعمل هایی در این مورد صادر کرد و الزام شد تا بانک ها از شرکت های پی اس پی سهم خواهی کارمزدی نداشته باشند که بخش قابل توجهی از این مورد کاهش یافت.
وی، بیان کرد : در مورد پذیرندگان بزرگ ، پدیده کارمزد خواهی همچنان وجود دارد و هر ۱۲ شرکت پی اس پی باید تصمیم بگیرند تا دست از این رقابت ناسالم برداشته و بایکدیگر هم پیمان شوند تا کارمزد خواهی اتفاق نیفتد.
مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سپهر، تصریح کرد : با توجه به مسابقه تراکنشی که بخشی از آن در گزارش اقتصادی شاپرک منتشر می شودو بخشی ناشی از ضوابط اجرایی بانک مرکزی است نمی توان به راحتی امید داشت تا کش بک از صنعت پرداخت برچیده شود.