اختصاصی چابک آنلاین؛
دانشگاه آزاد برای پذیرش دانشجوی رشته لیزینگ چراغ سبز نشان داد + فیلم
نایبرئیس هیئتمدیره انجمن ملی لیزینگ، با اشاره به اهمیت آموزش در این صنعت، اظهار داشت که از زمان تأسیس صنعت لیزینگ تاکنون، به مقوله آموزش توجه کافی نشده است.

به گزارش چابک آنلاین، احمد فتاحپور، در میزگرد تخصصی با محوریت صنعت لیزینگ و راه های تامین منابع مالی، تأکید کرد که بیشتر آموزشهای این حوزه بهصورت استاد-شاگردی و تجربی بوده و اگرچه فعالان این صنعت از افراد تحصیلکرده در رشتههای مختلف هستند، اما به دلیل نبود آموزش ساختاریافته، ادبیات مشترک و یکپارچهای در این صنعت شکل نگرفته است.
وی، ادامه داد: در جلسات انجمن انجمن ملی لیزینگ، اعضا به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد یک استاندارد آموزشی و بهوجودآوردن یک زبان مشترک در این صنعت، باید به دانشگاههای معتبر ایرانی مراجعه کنند و در همین راستا، دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان گزینهای مناسب انتخاب شد و اساتید و مدیران این دانشگاه نیز از این ایده استقبال کردند.
نایبرئیس هیئتمدیره انجمن ملی لیزینگ با اشاره به پیشرفتهای انجامشده در این زمینه عنوان کرد: سرفصلها، واحدهای درسی، و دروس عمومی و تخصصی این رشته تعیین شده و این پروژه به مراحل پایانی خود رسیده و هدف این است که در سال آینده دانشگاه آزاد بتواند در این رشته دانشجو بپذیرد.
فتاح پورافزود: آموزش علمی، همراه با تجربه عملی، میتواند تأثیر بسزایی در بهبود عملکرد مدیران، کارشناسان، و کارکنان این صنعت داشته باشد و زمانی که دانش نظری با تجربه عملی ترکیب شود، میتوان به بالاترین سطح کیفیت و کارایی دست یافت.
وی گفت: یکی از چالشهای فعلی صنعت لیزینگ، نبود دانش تخصصی یکپارچه در میان فعالان آن است، برخی از افراد تجربه عملی بالایی دارند اما فاقد دانش علمی کافی هستند، درحالیکه برخی دیگر از نظر علمی قویاند اما تجربه اجرایی کافی ندارند.
این مدیر ارشد صنعت لیزینگ با مقایسه تفاوتهای صنعت لیزینگ با بانکداری و بنگاههای خرید و فروش خودرو، اظهارداشت: لیزینگ در جایگاهی میان این دو قرار دارد؛ نه کاملاً بانکی است و نه مانند بنگاههای فروش خودرو عمل میکند، به همین دلیل، برای بهبود عملکرد و رشد این صنعت، آموزش تخصصی و ایجاد مسیر صحیح برای فعالان آن امری ضروری است.