کاهش ۱۴ درصدی تصادفات جاده‌ای در استان تهران

رئیس پلیس راه تهران از کاهش ۱۴ درصدی تصادفات رانندگی در محورهای استان تهران طی هفت ماه گذشته خبر داد.

کاهش ۱۴ درصدی تصادفات جاده‌ای در استان تهران

به گزارش چابک آنلاین، سرهنگ ابراهیم ارزانی در تشریح عملکرد پلیس طی هفت ماه گذشته اظهار کرد: با اجرای طرح‌های چند لایه نظارتی، افزایش کنترل‌های جاده‌ای و برخورد هدفمند با تخلفات پرحادثه، خوشبختانه شاهد کاهش ۱۴ درصدی تصادفات جاده‌ای در محورهای استان تهران بوده‌ایم.

وی افزود: بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد علل اصلی سوانح رانندگی در این مدت به ترتیب شامل۵۴ درصد عدم توجه به جلو، ۱۳ درصد سرعت غیرمجاز، ۹ درصد خستگی و خواب‌آلودگی و ۲ درصد نقص فنی وسایل نقلیه بوده است.

رئیس پلیس راه تهران همچنین درباره پرتکرارترین تخلفات تأثیرگذار در بروز تصادفات ادامه داد: ۳۱ درصد سرعت غیرمجاز، ۱۶ درصد حرکت بین خطوط و ۱۴ درصد استفاده از تلفن‌ همراه حین رانندگی از جمله بیشترین تخلفات بوده‌اند.

سرهنگ ارزانی با اشاره به برخوردهای پلیس گفت: در این مدت ۸۶۰۴ خودروی متخلف توقیف، ۳۲۶۷ راننده پرخطر به مراجع قضایی معرفی و ۴۳۶۸ فقره اعمال قانون در سطح راه‌های استان انجام شده است.

وی با تأکید بر اینکه همکاری و مشارکت مردم نقش مستقیم در کاهش آمارها داشته و افزود: انتظار داریم با رعایت قوانین، مدیریت سرعت، پرهیز از رانندگی در حالت خستگی و توجه کامل به مسیر، این روند کاهشی در ماه‌های آینده نیز استمرار پیدا کند.

رئیس پلیس راه تهران در پایان نیز هشدار داد: پلیس راه با تخلفات حادثه‌ساز بدون اغماض و با جدیت برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده رفتارهای پرخطر جاده‌ای، گزارش‌های خود را از طریق سامانه‌های ارتباطی پلیس ارسال کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا
copied
نظر بگذارید