شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای در کشور/ شناسایی نقاط پرخطر بر اساس تحلیل تصادفات

رئیس پلیس راه کشور از شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای در کشور خبر داد و گفت: بیشتر این نقاط رفع خطر شده‌اند.

شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای در کشور/ شناسایی نقاط پرخطر بر اساس تحلیل تصادفات

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، یکی از وظایف پلیس راه را شناسایی نقاط حادثه خیز جاده‌ای جهت رفع خطر آنها دانست و افزود: این اقدام سبب می‌شود تا  جاده‌ها محل امن تری برای تردد شهروندان باشند و هر ساله این اقدام توسط همکارانم پیگیری می‌شود. 

وی افزود: از سال گذشته تاکنون، ۸۸۷ نقطه حادثه خیز در سراسر کشور شناسایی شده‌اند و اقدامات لازم برای رفع آنها انجام شده است، به طوریکه تقریبا کمتر از ۱۰۰ نقطه مانده تا رفع آنها انجام شود.  

رئیس پلیس راه کشور ادامه داد: درباره نقاط حادثه‌خیز این نکته گفتنی است که این نقاط ممکن است دوباره ایجاد شوند، یعنی این عدد هیچوقت به صفر نمی‌رسد.

کرمی‌اسد گفت: ما بر اساس تحلیل تصادفات، مجددا نقاط پرخطر راشناسایی کرده و آنها را به سازمان راهداری معرفی می‌کنیم تا اقدامات کوتاه مدت نسبت به کاهش سرعت و پیشگیری از تصادفات انجام شود.

copied
نظر بگذارید