اختصاصی چابک آنلاین؛

قانون گذاری وحکمرانی متمرکز بر روی بازار رمز ارز ناممکن است+فیلم

مدیرعامل مدیریت سرمایه برسام، اظهارکرد : با توجه به وابستگی رمزارزها به نرخ ارز، سرمایه گذاری در این حوزه می تواند برای کاربران و سرمایه‌گذاران ایرانی جذاب باشد؛ به‌ خصوص استیبل‌ کوین‌ هایی که معادل دلاری مشخصی دارند.

قانون گذاری وحکمرانی متمرکز بر روی بازار رمز ارز ناممکن است+فیلم

به گزارش چابک آنلاین، "آزاده بختیاری" در گفتگو با چابک آنلاین، گفت : علی رغم اینکه حدود ۱۰ تا ۱۲ سال است که در صنعت رمز ارز به شکل خصوصی فعالیت شروع شده اما تاکنون این حوزه وارد فرآیند قانون‌ گذاری (رگولیشن) نشده و به این معنا که هیچ‌کدام از نهادهای ناظر، وارد قانون گذاری نشده اند. 

وی، بیان کرد : این موضوع باعث می شود کاربر مطمئن نباشد در صورت بروز ریسک یا هر نوع مشکل، به کدام نهاد مراجعه کند یا از چه مسیری پیگیری حقوقی انجام دهدزیرا ساختار این موضوع‌ هنوز مشخص نیست و باعث ایجاد خوف و رجا در کاربر می شود؛ در نهایت کاربر نمی تواند به این حوزه اعتمادی داشته باشد مگر آنکه کاربر حرفه‌ای باشد که با صرافی‌های خارج از ایران یا پلتفرم‌ های بین‌المللی فعالیت می‌کند.

مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایه برسام عنوان کرد: از آذر و دی‌ماه سال گذشته، بانک مرکزی اسناد سیاستی جدیدی در این حوزه منتشر کرده تا شروع به ساختاربخشی در این حوزه کند که این موضوع مزایایی دارد که می توان به بهبود مدل اعتمادسازی در بازار و ایجاد نقطه اتکا برای کاربر اشاره کرد.

وی، تصریح کرد :از لحاظ ماهیت تکنولوژی قسمت قابل توجهی از حوزه رمز ارز بر روی بستر بلاکچین است و از آنجا که شبکه بلاکچین غیرمتمرکز است؛ قانون گذاری یا حکم رانی متمرکز بر روی آن ناممکن است. 

بخنتیاری ادامه داد که اگر بر روی صرافی های داخلی محدودیت ایجاد کنیم تنها راهی که می تواند به ما دیتای قابل استناد و موثق را بدهد مسدود می کنیم و اگر با یک رویکرد حفظ منافع همه ذینفعان از جمله کاربران، کسب و کارها و نهاد ناظر به این مسئله نگاه کنیم قطعا قانون گذاری در این حوزه می تواند خوف و رجا را برطرف کند.

copied
نظر بگذارید