وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

تصویری که از بانک رفاه کارگران در جامعه وجود دارد، مثبت و نوآور است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: خوشبختانه تصویری که از بانک رفاه کارگران در جامعه وجود دارد، تصویری مثبت و نوآور است و این جایگاه حاصل همکاری، تلاش و زحمات همه مدیران و کارکنان این بانک است.

منتشر شده توسط: ساناز صداقت
۱ دقیقه مطالعه
تصویری که از بانک رفاه کارگران در جامعه وجود دارد، مثبت و نوآور است

به گزارش چابک آنلاین،  احمد میدری با بیان این مطلب در اولین نشست سراسری مدیران صف و ستاد بانک رفاه در سال 1405 افزود: انتظاراتی که جامعه از این بانک دارد، انتظاراتی بحق است و باید برای تحقق آن‌ها تلاش کنیم.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به سیاست‌های جدید در نظام بانکی، بر تسریع در اجرای طرح هم‌گام در سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد و گفت: این طرح می‌تواند علاوه بر حل مسائل این سازمان و وزارت بهداشت، به بنگاه‌های صنعتی کمک کرد و مهم‌تر از همه، با تورم مبارزه کرد.

 وی افزود: این طرح با هدف کاهش تأمین مالی نقدی و جایگزینی ابزارهای اعتباری و غیرنقدی طراحی شده و اجرای آن نیازمند همکاری جدی در استان‌ها و شهرستان‌ها و ارتباط مستقیم با فعالان اقتصادی است.

 

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-92883 منبع: بانک رفاه کارگران
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط