اختصاصی چابک آنلاین؛

"سرپیری" از توسعه اعتماد وثوق گسترخداحافظی کرد/ قهری سرپرست شد

"خسروسرپیری"،مدیرعامل وعضو هیات مدیره شرکت توسعه اعتماد وثوق گستر، باگذشت سال ها فعالیت ومدیریت دراین شرکت، از سمت خود کناره گرفت.

"سرپیری" از توسعه اعتماد وثوق گسترخداحافظی کرد/ قهری سرپرست شد

چابک آنلاین، مجید میرزا حیدری، شرکت توسعه اعتماد وثوق گستروثوق  با هدف ارائه خدمات معتمد  مالیاتی هفتمین شرکت گروه فن آوران هوشمند بهسازان فردا» ،هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ملت  ایجاد شد و در اسفند سال 1402 با اخذ مجوز معتمد مالیاتی از وزارت امور اقتصاد و دارایی، نسبت به ارائه خدمات مرتبط با جمع آوری، صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان و مشاوره جهت رفع مشکلات مودیان در این حوزه اقدام کرده است.

شرکت « توسعه اعتماد وثوق گستر (وثوق)»، یکی از شرکت‌های معتمد برتر (TSP) مورد تأیید سازمان امور مالیاتی کشور بوده که همین اواخر، موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان فناور در حوزه ارائه خدمات معتمد مالیاتی شده است.

گفته می شود که با کناره گیری "خسروسرپیری" از سمت عضو هیات  مدیره و مدیریت عاملی شرکت توسعه اعتماد وثوق گستر،درحال حاضر "علی قهری" به عنوان سرپرست این شرکت معرفی شده است.

گویا  همزمان با این جابجایی، ترکیب هیات مدیره این شرکت هم دستخوش تغییر شده و همزمان با معرفی" قهری" به عنوان سرپرست، "مزینانی" نیز به عضویت در هیات مدیره این شرکت درآمده است.

copied
نظر بگذارید