شناسه خبر : 16978

دستیاران پزشکی بیمه تکمیلی می شوند

دستیاران پزشکی بیمه تکمیلی می شوند

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به مطالبات صنفی و رفاهی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی پزشکی گفت: موضوع بیمه تکمیلی این گروه از دانشجویان به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ می شود.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از مفدا، نشست مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور‌، با حضور رحمان خدابنده لو مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.

این نشست با هدف هم‌اندیشی و تبادل نظر در خصوص اهداف و برنامه‌های این مجمع در سال جاری و همچنین ارزیابی چالش‌ها و مسائل‌ مربوط به حوزه دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی برگزار شد و اعضای این مجمع به بیان نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود برای حل مشکلات پرداختند.

رحمان خدابنده‌لو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت اظهار داشت: این دومین مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی پس از آغاز تشکیل این شورا در سال ۹۸ است.

وی خطاب به کاندیداهای و اعضای مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: به دلیل شرایط کرونایی، جلسه به صورت محدود برگزار شده است. هر یک از نامزدها، افرادی دغدغه‌مند هستند و می‌خواهند به پیشرفت امور صنفی، آموزشی و رفاهی دانشجویان و پیگیری مطالبات آنها، کمک کنند.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات خوبی که در راستای مطالبات صنفی و رفاهی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی طی دو سال گذشته انجام شده، گفت: موضوعات تعهدنامه‌ها، کشیک‌های دستیاران و رزیدنت‌ها و تعیین سقف ساعات کاری این افراد، بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه دستیاران از جمله این اقدامات است.

وی افزود: مذاکراتی با بیمه تامین اجتماعی طی دو سال گذشته انجام دادیم و همچنین طی تفاهمنامه‌ای که با بیمه سلامت اواخر سال ۹۸، به وقوع پیوست، تلاش کردیم جامعه هدف خود را تحت پوشش درمانی قرار دهیم و خوشبختانه این تفاهمنامه به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد تا همه دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی از این بیمه برخوردار شوند.

خدابنده‌لو یادآور شد: در موضوع تامین اجتماعی، جلسات متعددی با معاونت حقوقی و کمیسیون‌های مختلف مجلس تشکیل شد مبنی بر اینکه، دستیاری را از لحاظ حقوقی و قانونی، به عنوان شغل در نظر بگیریم که متاسفانه هنوز این امر محقق نشده اما امیدوارم با پیگیری‌های انجام شده، بتوانیم دست‌اندرکاران امر را مجاب کنیم که دستیاری به عنوان شغل، قلمداد و دستیاران از تسهیلات برخوردار شوند.

این مقام مسئول ادامه داد: در خصوص بیمه تکمیلی هم، اقدامات خوبی طی یک سال گذشته انجام داده‌ایم و با رایزنی‌هایی که شده، امیدوارم بتوانیم به ‌زودی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی را تحت پوشش این بیمه قرار دهیم که البته طی دو ماه آینده، این موضوع به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ خواهد شد.

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرد اولین جلسه بعد از پایان پیک پنجم و تحقق شرایط بهتر به لحاظ شرایط کرونایی، نخستین جلسه مجمع جدید به صورت حضوری برگزار شود.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات شورای مرکزی دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی، انتخابات عضو دانشجویی هیات نظارت بر شوراهای صنفی و انتخابات دبیر کل شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: نیاز بود که این انتخابات حتی در این شرایط کرونایی به صورت مجازی برگزار شود.

خدابنده‌لو اظهار داشت: دلیل اهمیت این انتخابات صنفی این بود که یکسری از اعضای شورا فارغ‌التحصیل شده‌اند و یکسری نیز طی دو سال گذشته، زحمات زیادی در راستای پیگیری مطالبات دانشجویان انجام داده‌اند و لازم بود افراد جدید در قالب دومین مجمع، پا به عرصه شوراهای صنفی بگذارند و بعد از معرفی و انتخاب شورای مرکزی و همچنین هیات نظارت بر شوراها، در راستای پیگیری مطالبات جامعه هدف، اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به استقبال و مشارکت خوب دانشجویان در این انتخابات، گفت: جای امیدواری است که مشارکت دوستان در برگزاری این انتخابات بالاست و اکنون ۱۸ نفر از افراد برای انتخابات شورای مرکزی، نامزد شدند و این نشانگر آن است که دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی نسبت به احقاق حقوق و مطالبات دوستان خود دغدغه‌مند هستند.

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با تشکر از اعضای سابق شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت دوره گذشته، خاطرنشان کرد: امیدوارم، اعضای جدید شورا بتوانند در راستای پیگیری احقاق حقوق صنفی و رفاهی دانشجویان دکتری تخصصی و دستیاران، گام‌های سازنده‌ای بردارند.

ارسال نظر