اختصاصی چابک آنلاین؛

پلتفرم‌ های آنلاین بیمه ای جای هیچ‌ چیزی را نمی‌گیرند+ فیلم

چابک‌ آنلاین: با توجه به اینکه اکنون بسیاری از پلتفرم‌ های بیمه‌ ای به‌ صورت آنلاین بیمه‌ نامه می‌فروشند، می‌ خواهم بدانم شما چگونه همچنان با مدل های قدیمی فروش اما به‌ روز فعالیت می‌ کنید؟

پلتفرم‌ های آنلاین بیمه ای جای هیچ‌ چیزی را نمی‌گیرند+ فیلم

چابک آنلاین، بهاره تاجرباشی، آیدا رشیدمهرآبادی،نماینده صنعت بیمه : با توجه به اینکه ماهیت بیمه مانند یک کالا نیست که صرفاً فروخته شود و مشتری دیگر با آن کاری نداشته باشد، بلکه یک قرارداد بلندمدت است، ما تا جایی که توانسته‌ ایم تلاش کرده‌ ایم ارتباط واقعی با مشتریانمان بسازیم و همچنان با قدرت به صدور بیمه‌ نامه ادامه می‌ دهیم.

چابک‌آنلاین : به نظر شما مشکل بیمه‌ نامه‌ هایی که صددرصد آنلاین به فروش می‌ رسند چیست؟

آیدا رشیدمهرآبادی نماینده صنعت بیمه: مشکل اصلی این است که ممکن است بیمه‌ نامه بر اساس نیاز مشتری صادر نشود. البته نمی‌ گویم همه پلتفرم‌ های آنلاین مشکل دارند؛ مزیت‌ هایی هم دارند. اما روابط واقعی انسانی در کنار آن اهمیت زیادی دارد. مشتری در زمان خسارت متوجه می‌ شود که مشاور بیمه‌ ای می تواند کارش را دقیق پیگیری کند. مواردی پیش آمده که مشتری خسارت سنگینی، به‌ویژه در خسارت های خودرو، داشته و با استرس زیاد تماس گرفته است. در این مواقع، نیروی انسانی می‌ تواند آن حجم استرس را درک و مدیریت کند. همین دسترسی مستقیم، پیامک دادن یا تماس گرفتن، بعضا آرامش را به مشتری باز می‌ گرداند.

چابک‌آنلاین : آیا پلتفرم‌ های آنلاین می‌ توانند جای نماینده بیمه را برای مشتری و بیمه‌ گذار بگیرند؟

آیدا رشیدمهرآبادی نماینده صنعت بیمه : پلتفرم‌ های آنلاین بیمه ای جای هیچ‌ چیز را نمی‌ توانند بگیرند، اما می‌ توانند مکمل باشند. اگر ترکیبی از پلتفرم آنلاین با نیروی انسانیـ که شامل نمایندگی‌ ها و شعب بیمه است شکل بگیرد، هم سرعت کار بالا می‌ رود و هم بُعد فنی و خدمات خسارت به‌ خوبی پوشش داده می‌ شود. این ترکیب می‌ تواند تکمیل کننده ای به نفع مشتری باشد.

چابک‌ آنلاین : چرا همچنان به مدل سنتی فروش بیمه وفادار مانده‌ اید؟

آیدا رشید مهرآبادی نماینده صنعت بیمه: وقتی با مشتری صحبت می‌ کنید، در حین صحبت های او متوجه نیاز واقعی او می‌ شوید. بسیاری از مشتریان هنگام خرید بیمه‌ نامه دقیقا نمی‌ دانند چه می‌ خواهند. ما از توضیحات آن‌ ها برداشت می‌ کنیم که به دنبال جبران کدام نوع خسارت هستند.

چابک‌ آنلاین : آیا ارزان بودن بیمه‌ نامه‌ ها در پلتفرم‌ های بیمه‌ ای دلیل مناسبی برای قطع همکاری با نماینده‌رای است که سال‌ ها از او بیمه نامه خرید کرده‌ اند؟

آیدا رشید مهرآبادی نماینده صنعت بیمه:بسیاری از مشتریان ما تجربه خرید ازپلتفرم‌ های آنلاین را داشته‌ اند،اما وقتی خودشان بیمه‌ نامه را صادر می‌ کنند، به دلیل نداشتن دانش فنی، ممکن است ازبرخی استثنائات و قوانین حقوقی بیمه‌ نامه آگاه نباشند. ممکن است پوششی را کم یا اصلا خریداری نکنند و هنگام بروز خسارت، این ارزان خریدن برایشان بسیار گران تمام شود.

copied
نظر بگذارید