نیمی از ناوگان مسافری فرسوده است


نیمی از ناوگان مسافری فرسوده است

به گزارش چابک آنلاین، غلامحسین بهرامی نیا معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری با بیان اینکه ۵۰ درصد از ناوگان حمل‌ونقل باری و مسافری‌نوسازی شده است گفت: برای نوسازی این ناوگان نیاز به برنامه ریزی داریم که این اقدام در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد:در برنامه هفتم به بحث نوسازی ناوگان توجه ویژه شده که این برنامه در دستور کار قرار گرفته است و اجرای آن را عملیاتی کرده ایم.

بهرامی نیا بیان کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان باری از جمله  کامیون درکشور نوسازی آنها در طی چند سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است و به نسبت نوسازی ناوگان باری نسبت به مسافری از وضعیت بهتری برخوردار است.

وی ادامه داد: ناوگان حمل بار در سال‌های اخیر با ورود کامیون‌های جدید نوسازی شده است اما در بخش مسافری نیمی از ناوگان فرسوده است و به بازسازی نیاز دارد که تا یک سال آینده اجرا می‌شود.

copied
نظر بگذارید