چابک آنلاین، لیلی اسماعیل زاده، "احمد آذری" در گفتگو با چابک آنلاین افزود: اینکه درفروردین ماه امسال خرید و فروش چه روندی را طی کرده هنوز اطلاعات دقیقی موجود نیست.
وی،درباره تاثیر سامانه خود نویس بر قراردادهای اجاره، افزود: تمامی افراد می توانند نسبت به ثبت قراردادهای خود در سامانه خودنویس ورود کرده و اقدامات خود را انجام دهند زیرا این سامانه جایگزین کدرهگیری شده است.
آذری،در رابطه با تاثیر سامانه خودنویس بر کنترل قیمت ها اذعان داشت که هیچگونه افزایش و یا کاهشی صورت نمی پذیرد و سامانه خودنویس نقشی را دراین زمینه بازی نمی کند چراکه هر فردی در صورت رضایت طرفین می تواند مبلغ قرار داد خود را ثبت کند.
بازرس هیات مدیره مشاورین املاک تهران، اعلام کرد: سامانه خودنویس در زمینه ثبت قراردادها بوده و فعلا ثبت قراردادهای مالک و مستاجر در آن صورت می پذیرد.