اختصاصی چابک آنلاین؛
سرمایه واسپاری آتیه صبا به ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید
سود عملیاتی لیزینگ آتیه صبا به 24 میلیارد تومان رسید
مدیرعامل شرکت واسپاری آتیه صبا،اعلام کرد که شرکت متبوع او در فاصله شش ماهه اخیر از زیان 2.4 میلیارد تومانی به یک سود عملیاتی 24 میلیارد تومانی دست یافته است.
چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، "حمیدرضا قاسمی" در گفتگو با چابک آنلاین، در توصیف برنامه های پیش روی شرکت واسپاری آتیه صبا توضیح داد که یکی از برنامه های مهم، افزایش سرمایه بوده که دراین راستا، افزایش سرمایه شرکت از 10 به 125 میلیارد تومان در حال پیگیری بوده و در گام دیگر، سرمایه شرکت تا پایان خردادماه سال آینده از رقم 125 به 300 میلیارد خواهد رسید.
به گفته وی، درگام دیگر،یعنی در خلال فاصله زمانی خردادماه تا آذرماه سال آینده ، سرمایه شرکت از 300 به 500 میلیارد تومان خواهد رسید.
قاسمی،یکی دیگر از اهداف پیش روی شرکت واسپاری آتیه صبا را حضور در بازار سرمایه عنوان کرد و گفت که در این راستا، املاکی به ارزش 80 میلیارد تومان از هلدینگ بالادستی به شرکت لیزینگ انتقال یافته و مسیر را برای حضور در بازار سرمایه تقویت کرد.
مدیرعامل شرکت واسپاری آتیه صبا، تاکیدکرد که هر چه تعداد نهادهای نظارتی بر عملکرد شرکت ها بیشترباشد حاکمیت شرکتی قوی تری در شرکت ها مشاهده می شود،بنابراین با ورود به بازارسرمایه، نه تنها بانک مرکزی بلکه سازمان بورس هم برعملیات شرکت ها نظارت خواهندداشت.
وی،با بیان اینکه در زمان تحویل گرفتن شرکت،این شرکت دارای ساختار سنتی بود، اذعان داشت که با توجه به افزایش حجم فعالیت ها ،این ساختار دیگر جوابگوی این حجم فعالیت نبود، بنابراین یک پلتفورمی طراحی و اجرایی شد و دراین راستا، فضای کسب و کار به سمت ارایه خدمات آنلاین سوق داده شد و در حال حاضر 30 نمایندگی فعال در زمینه خودرو با این شرکت همکاری دارند.
مدیرعامل شرکت واسپاری آتیه صبا،تاکیدکرد که از برنامه های مهم درماه های گذشته،پیگیری تامین منابع بوده که توانستیم مسیراعتباری خوبی از بانک های مختلف ازجمله بانک توسعه تعاون و رفاه کارگران تعریف کنیم و توانستیم فعالیت بیشتری هم داشته باشیم.
به گفته وی،درراستای توسعه همکاری و شراکت با پلتفورم ها و لندتک،درحال حاضر با یکی از بهترین های آن شریک تجاری شده ومشتریان لیزینگ آتیه صبا می توانند در 1500 فروشگاه فعال سراسر کشور از کالای دیجیتال موجود واز تسهیلات لیزینگ آتیه صبا استفاده کنند و همه این موارد باعث شده تا شرکت لیزینگی که در ابتدای سال مالی ، فقط 30 پرونده فعال داشت،در یک دوره شش ماهه تعداد پرونده های فعال آن به 420 پروند برسد.