شرکت بیمه خسارت آتش‌نشانی را درآتش سوزی شکوهیه قم قبول ندارد!

مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به خسارت ۲۰۰ میلیارد ریالی آتش‌سوزی اخیر شهرک شکوهیه به آتش‌نشانی قم، گفت که شرکت بیمه‌ خسارت آتش‌نشانی را قبول ندارد.

۲ دقیقه مطالعه
شرکت بیمه خسارت آتش‌نشانی را درآتش سوزی شکوهیه قم قبول ندارد!

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، عباس جعفری تصریح کرد:دردو سال اخیر و در پی حوادث آتش‌سوزی ۱۷ مورد اعزام نیرو به شهرک شکوهیه داشتیم که این‌ها برای شهرداری هزینه‌دار است و ما نیز تاکنون هیچ موقع هزینه‌ای دریافت نکرده‌ایم.

وی، ادامه داد: در آتش‌سوزی شهرک شکوهیه از خسارت میلیاردی جلوگیری کردیم، ولی بیمه‌ خسارت آتش‌نشانی را قبول ندارد، اگر آتش‌نشانان از بروز آتش و پیشروی آن جلوگیری نکرده بودند باید بیمه‌ها میلیاردها تومان خسارت می‌دادند.

جعفری با بیان اینکه تنها آتش‌سوزی اخیر ۲۰۰ میلیارد ریال به تجهیزات این سازمان خسارت وارد کرده است‌، افزود: کارخانه‌ای که دچار آتش‌سوزی شد در آن مواد شیمیایی وجود داشته و محصول آن نیز تولید رنگ و رزین است و یک سری مواد شیمایی خاص مثل الکل در آن استفاده می‌شود.

راس ساعت ۶ و ۲ دقیقه دوازدهم اردیبهشت‌ماه جاری حادثه حریق در یکی از واحدهای صنعتی واقع در شهرک صنعتی شکوهیه رخ داد که در پی آن ۲ خودرو عملیاتی آتش‌نشانی و تعدادی از خودروهای شخصی دچار حریق شد.

در این حادثه ۲ آتش‌نشان به دلیل سوختگی به بیمارستان اعزام شدند که یکی از آتش‌نشانان پس از دریافت خدمات پزشکی از بیمارستان مرخص شد و دیگری به دلیل شدت سوختگی در یکی از مراکز درمانی قم بستری شده‌ است.

شهرک صنعتی شکوهیه قم در ۱۲ کیلومتری محور قدیم قم - تهران در زمینی به مساحت بیش از یک‌هزار هکتار واقع شده است.

 

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-15627
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط