لوفت‌هانزا به ایران می‌آید؟

مدیر روابط عمومی فرودگاه امام(ره) گفت: گروه هواپیمایی لوفت هانزا تمایل دارد پروازهایش به ایران را از سر بگیرد و صحبت هایی نیز در این خصوص شده ولی هنوز زمان مشخصی برای بازگشت پروازهای این ایرلاین مشخص نشده است.

لوفت‌هانزا به ایران می‌آید؟

به گزارش چابک آنلاین، اهورا محمدی در گفت‌وگو اظهار کرد: دوشنبه هفته جاری، رئیس گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا به ایران آمد و با مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) دیدار و گفت‌وگو  کرد.

وی افزود: برنامه‌ریزی این نشست در راستای توسعه‌ شبکه پروازی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) انجام شد و نماینده گروه لوفت‌هانزا از تمایل شرکت‌های هواپیمایی زیر مجموعه‌ گروه لوفت‌هانزا، شامل یورووینگز، آسترین ایرلاینز و ایتا ایرویز برای ازسرگیری پروازهای خود و ایجاد مسیرهای جدید پروازی به ایران خبر داد و مدیرعامل فرودگاه امام(ره) نیز اعلام کرد که این فرودگاه آمادگی کامل برای فراهم سازی زیرساخت های لازم و تسهیل شرایط را دارد.

مدیر روابط عمومی فرودگاه امام تصریح کرد: صحبت‌های اولیه برای بازگشت لوفت‌هانزا به ایران در زمستان انجام شد ولی هنوز تاریخ دقیقی مشخص نشده‌است. هر چند که ممکن است «آسترین ایرلاین» زودتر به کشور بازگردد و پروازهای خود را به ایران از سر بگیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
کپی شد
نظر بگذارید