قیمت نفت حاضر به عقب نشینی نشد

قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه بازار جهانی تغییر چندانی نداشت، زیرا با وجود گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به دستیارانش گفته است حاضر است به عملیات نظامی علیه ایران پایان دهد، سرمایه‌گذاران همچنان شوک‌های عرضه را زیر نظر داشتند.

قیمت نفت حاضر به عقب نشینی نشد

به گزارش چابک آنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام برنت برای ماه مه با ۱۸ سنت معادل ۰.۱۶ درصد افزایش، به ۱۱۲ دلار و ۹۶ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت در اوایل معاملات روز جاری، یک درصد کاهش یافته بود. قرارداد ماه مه روز سه‌شنبه منقضی می‌شود و قرارداد فعال‌تر ژوئن ۱۰۷ دلار و ۱۰ سنت بود.

بهای معاملات آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای ماه مه پس از رسیدن به بالاترین حد خود از ۹ مارس در معاملات اولیه، با ۲۵ سنت معادل ۰.۲۴ درصد کاهش، به ۱۰۲ دلار و ۶۳ سنت در هر بشکه رسید.

تحلیلگران گفتند که کاهش قیمت‌ها واکنشی موقت به ایده پایان جنگ است، اما هرگونه تغییر معناداری در قیمت‌ها تا زمانی که جریان نفت از تنگه هرمز به طور کامل برقرار نشود، محقق نخواهد شد.

روزنامه وال استریت ژورنال روز دوشنبه به نقل از مقامات دولت آمریکا گزارش داد که ترامپ به دستیارانش گفته است حاضر است حتی اگر تنگه هرمز تا حد زیادی بسته بماند، به کارزار نظامی علیه ایران پایان دهد و بازگشایی آن را به تاریخ دیگری موکول کند.

قیمت آتی نفت برنت در مارس ۵۹ درصد افزایش یافته که بالاترین افزایش ماهانه آنها تاکنون است، در حالی که قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت در ۵۸ درصد افزایش یافته که بیشترین افزایش از ماه مه ۲۰۲۰ است.

بر اساس گزارش رویترز، سوگاندا ساچدوا، بنیانگذار شرکت تحقیقاتی «اس اس ولث استریت» در دهلی نو گفت: در حالی که سیگنال‌های دیپلماتیک همچنان متناقض هستند، واقعیت‌های میدانی نشان می‌دهد که عدم قطعیت همچنان ادامه خواهد داشت. حتی در صورت کاهش تنش، بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده زمان‌بر خواهد بود و عرضه را محدود نگه می‌دارد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا
copied
نظر بگذارید