تولید بنزین در سال آینده افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: با بهره‌برداری از فاز دوم پالایشگاه مهر خلیج فارس در سال آینده، روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر به تولید بنزین کشور افزوده می‌شود.


تولید بنزین در سال آینده افزایش می‌یابد

به گزارش چابک آنلاین به نقل از مهر، محمدصادق عظیمی‌فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به اینکه با بهره برداری از دو پالایشگاه جدید ۱۸۰ میلیون لیتر به ظرفیت پالایشی کشور افزوده می‌شود، گفت: یکی از این پالایشگاه‌ها آدیش جنوبی در منطقه سیراف با ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در روز و دیگری فاز یک پالایشگاه مهر خلیج فارس بندر عباس با ظرفیت پالایشی ۱۲۰ هزار بشکه در روز به زودی افتتاح می‌شوند.

وی ادامه داد: تولید گازوئیل به صورت تجمیعی ۶ میلیون لیتر، ۱۸ میلیون لیتر نفتا و علاوه بر این دو محصول در این دو پالایشگاه یک میلیون لیتر ال پی جی در روز تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خاطرنشان کرد: با بهره برداری از فاز دوم پالایشگاه مهر خلیج فارس که سال آینده وارد مدار تولید می‌شود نزدیک به ۱۲ میلیون لیتر در روز به تولید بنزین کشور اضافه خواهد شد.

لزوم افزایش کیفیت خودرو‌ها برای کاهش مصرف سوخت

معاون وزیر نفت گفت: این افزایش تولید بنزین به معنای از بین رفتن ناترازی نیست و تا زمانی که بخش‌های مصرف کننده یعنی خودروساز‌ها کیفیت خودرو‌های تولیدی را ارتقا ندهند و ناوگان فرسوده همچنان به فعالیت خود ادامه دهند و نوسازی نشوند رشد مصرف شتاب بیشتری نسبت به افزایش تولید دارد به همین دلیل چاره مصرف را می‌توان در مدیریت مصرف در بخش‌های مصرف کننده در نظر گرفت.

copied
نظر بگذارید