افتتاح مسکن استیجاری به مهرماه موکول شد

معاون وزیر راه و شهرسازی از افتتاح واحدهای مسکن استیجاری از نیمه مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد.

منتشر شده توسط: مینا محمدی
۱ دقیقه مطالعه
افتتاح مسکن استیجاری به مهرماه موکول شد

به گزارش چابک آنلاین، حبیب‌الله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در جدیدترین اظهارانظر درباره مسکن استیجاری گفته است: فرآیند تحویل واحدهای مسکن استیجاری به متقاضیان از نیمه مهرماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون ثبت‌نام متقاضیان این طرح در ۱۸ استان انجام شده و از مجموع برنامه ابلاغی برای تأمین ۱۰ هزار واحد، حدود ۶ هزار واحد تأمین شده است.

طاهرخانی افزود: اقدامات لازم برای تکمیل ظرفیت باقی‌مانده نیز در حال پیگیری است.

وی اواخر مرداد امسال با اشاره به آغاز فرآیند تحویل ۵ هزار واحد مسکن استیجاری از هفته دولت گفته بود: در مرحله نخست از ظرفیت پروژه‌های مشارکتی، خانه‌های سازمانی، نهادهای عمومی و مجموعه‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن استفاده شده است.

وی گفت: در مجموع حدود ۵ هزار واحد مسکن استیجاری آماده شده و ثبت‌نام آنها در استان‌های مختلف آغاز شده است. این ثبت‌نام‌ها ادامه خواهد داشت و فرآیند تحویل واحدها از هفته دولت در استان‌هایی که زودتر وارد مرحله ثبت‌نام شده‌اند، آغاز می‌شود. علاوه بر ۵ هزار واحد آماده تحویل، تأمین زمین برای ساخت ۷۵ هزار واحد نیز با هدف تأمین مسکن جامعه هدف دنبال می‌شود.

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-92735 منبع: خبرگزاری تسنیم
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط