سورپرایز ویژه دولت؛ وام مسکن سه دهک چند برابر شد!

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن از اجرای مرحله جدید طرح حمایت از ساخت‌وساز در مناطق روستایی خبر داد و گفت: خانوارهای دهک‌های یک تا سه درآمدی امسال می‌توانند از وام ۴۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله بهره‌مند شوند.

سورپرایز ویژه دولت؛ وام مسکن سه دهک چند برابر شد!

به گزارش چابک آنلاین به نقل از فارس، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن از اجرای مرحله جدید طرح حمایت از ساخت‌وساز در مناطق روستایی خبر داد و گفت: خانوارهای دهک‌های یک تا سه درآمدی امسال می‌توانند از وام ۴۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله بهره‌مند شوند.

جودی با اشاره به اینکه این طرح از سال ۱۳۸۴ آغاز شده است، اظهار داشت: در آن زمان سقف وام تنها پنج میلیون تومان بود که حدود ۷۰ درصد هزینه احداث یک واحد مسکونی روستایی را پوشش می‌داد، اما امروز با افزایش هزینه‌ها، رقم وام به ۴۰۰ میلیون تومان رسیده و حدود ۵۵ تا ۶۰ درصد هزینه ساخت را شامل می‌شود.

وی افزود: در سه‌ماهه چهارم امسال، پس از تصویب در هیئت وزیران، وام‌های جدید مربوط به امسال و سال آینده عملیاتی خواهد شد.

به گفته جودی، برای حمایت از اقشار کم‌درآمد و خانوارهای دهک‌های یک تا سه، علاوه بر تسهیلات بانکی، کمک‌های بلاعوضی نیز از محل منابع نهادهای حمایتی نظیر بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است.

او خاطرنشان کرد: در صورت ناتوانی متقاضیان در تأمین آورده شخصی، بخش قابل توجهی از این آورده از محل کمک‌های بلاعوض تأمین می‌شود تا اقشار ضعیف جامعه نیز امکان برخورداری از مسکن ایمن، مقاوم و پایدار را داشته باشند.

 

copied
نظر بگذارید