بیمه دی

بیمه های خودرو بیمه دی شامل بیمه بدنه خودرو و بیمه شخص ثالث است .

به گزارش چابک آنلاین ، بیمه بدنه خودرو : در این نوع بیمه‌نامه، بیمه‌گر برای پرداخت خسارتی که برای اتومبیل رخ می‌دهد، تعهد می‌دهد. سه خطر اصلی ممکن است برای اتومبیل رخ دهد که شامل: حادثه جزئی و کلی، آتش‌سوزی و سرقت کلی است. به درخواست بیمه‌گذار و با پرداخت حق‌بیمه اضافی، می‌توان خطرات تبعی دیگر از قبیل شکست شیشه، سرقت درجا، توقف در مدت تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه و پاشیدن مواد اسیدی و شیمیایی را به پوشش اصلی بیمه اضافه کرد.

 

بیمه‌گذاران محترم می‌توانند از خدمات رایگان این شرکت به شرح زیر بهره‌مند شوند:

1. کارشناسی در محل

2. بازدید اولیه بدنه

مخاطبان بیمه‌نامه

مالکان خودرو یا افرادی که خودرو از طرف مالک به آن‌ها تحویل داده‌شده، به این بیمه‌نامه نیاز دارند.

شرایط بیمه‌نامه

شرایط عمومی s General Condition

شرایط عمومی بیمه‌نامه شامل مقررات و دستورالعمل‌های کلی و عمومی است که حقوق، وظایف و مسئولیت‌های طرفین قرارداد در زمینه بیمه مورد نظر را در بر دارد. این شرایط برای همه بیمه‌گذاران آن نوع بیمه، یکسان است.

شرایط خصوصی s Special Condition

شرایط خصوصی بیمه‌نامه شامل مقرراتی می‌شود که جنبه عمومی ندارند و درباره توافق‌های خاص بین بیمه‌گر و بیمه‌گذار است. اگر بین شرایط عمومی و شرایط خصوصی تعارض وجود داشته باشد، شرایط خصوصی بر قضیه حاکم است و در حل اختلاف و داوری، ارجحیت دارد.

شرایط و فرایند فسخ

 الف) شرایط فسخ بیمه‌نامه از طرف بیمه‌گر

1. اگر بیمه‌گذار حق‌بیمه را به موقع نپردازد.

2. اگر خطر شدید‌تر شود؛ مگر اینکه طرفین قرارداد بیمه به توافق خاصی برسند.

3. اگر بیمه‌گذار سهواً مطالبی را اظهار نکند یا اظهارات غیرواقعی بیان کند و مطالبی که اعلام نشده یا اظهارات غیرواقعی، در بررسی و ارزیابی خطر تاثیرگذار باشد.

ب) شرایط فسخ بیمه‌نامه از طرف بیمه‌گذار

1. اگر خطری که موضوع بیمه است، کاهش یابد و بیمه‌گر حاضر نباشد در مبلغی که به عنوان حق‌بیمه می‌گیرد، تخفیف بدهد.

2. اگر فعالیت بیمه‌گر به هر دلیلی متوقف شود.

تبصره: اگر بیمه‌گذار به دلایل دیگر بخواهد بیمه‌نامه را فسخ کند، بیمه‌گر می‌بایست مبلغ حق‌بیمۀ مدت اعتبار بیمه‌نامه را با روش کوتاه‌مدت محاسبه کند و مبلغ باقیمانده حق‌بیمه را به بیمه‌گر پرداخت کند.

در صدور بیمه‌نامه کوتاه‌مدت، حق‌بیمه‌ای که دریافت می‌شود، بیشتر است؛ به این جهت که بیمه‌گر همه هزینه‌های صدور بیمه‌نامه یکساله را می‌پردازد. در زمان بازپرداخت، برای محاسبه مبلغ باقیمانده حق‌بیمه، تاریخ انقضای بیمه‌نامه کوتاه‌مدت ملاک است.

در روش روزشمار، حق‌بیمه بر روزهای سال (365 روز) تقسیم می‌شود و حق‌بیمه روزهای باقیمانده با در نظر‌گرفتن حق‌بیمه یک روز ضربدر روزهای باقیمانده می‌شود و مبلغ آن محاسبه و به مشتری برگردانده می‌شود.

 

 

بیمه شخص ثالث:

این بیمه‌نامه بر اساس قانون مصوب اردیبهشت ماه سال 1316 و پیشنهاد بیمه‌گذار (که جزء لاینفک بیمه‌نامه است) تنظیم شده‌است. بر اساس قانون بیمه اجباری شخص ثالث، همه کسانی که وسیله نقلیه موتوری زمینی دارند، موظفند وسیله نقلیه خود را در برابر خسارت‌های مالی و جانی احتمالی به اشخاص ثالث، نزد یکی از شرکت‌های بیمه داخلی که مجوز فعالیت در این رشته را از بیمه مرکزی ایران دارد، بیمه کنند. در بیمه شخص ثالث، منظور از شخص ثالث، هر شخصی است که به دلیل حوادث نقلیه (که این قانون درباره آن‌ها تنظیم شده) زیان بدنی یا مالی ببیند؛ به استثنای راننده مسبب حادثه.

 

خسارت‌هایی تحت پوشش این بیمه‌نامه

خسارت‌های مالی: زیان‌هایی است که به دلیل حوادثی که در این بیمه ذکر شده، به اموال شخص ثالث وارد می‌شود. منظور از حوادث مذکور هر نوع سانحه ای از قبیل تصادم، تصادف، سقوط، واژگونی، آتش‌سوزی و انفجارِ وسایل نقلیه موضوع این ماده و نیز خسارتی است که از محموله‌های وسایل مذکور به اشخاص ثالث وارد می‌شود.

خسارت‌های جانی: هر نوع دیه ناشی از صدمه، شکستگی، نقص عضو، از‌کار‌افتادگی (جزئی یا کلی - موقت یا دائم) یا دیه فوت شخص  ثالث است که به دلیل حوادث مشمول بیمه به عهده بیمه‌گذار است. هزینه معالجه نیز اگر مشمول قانون دیگری نباشد، جزء تعهدات این بیمه خواهد بود.

 

شرایط بیمه‌نامه

 شرایط عمومیGeneral Conditions :

شرایط عمومی، مقررات و دستورالعمل‌های کلی وعمومی است که حقوق، وظایف و مسئولیت‌های طرفین قرارداد را مشخص می‌کند و درباره رشته بیمه‌ای مورد نظر تنظیم شده‌است. این شرایط برای همه بیمه‌گذاران یک رشته یکسان است.

شرایط خصوصیSpecial Conditions :

شرایط خصوصی به آن دسته از مقرراتی اطلاق می‌گردد که جنبه عمومی ندارند و درباره توافق‌های خاص بین بیمه‌گر و هر یک از بیمه‌گذاران است. از نظر حقوقی، شرایط خصوصی مقدم بر شرایط عمومی است؛ یعنی اگر بین شرایط عمومی و شرایط خصوصی تعارض وجود داشته باشد، شرایط خصوصی حاکم بر قضیه است و در حل اختلاف و داوری ارجحیت دارد.

 

ارسال نظر