بیمه آسیا؛

بیمه شخص ثالث بر اساس قانون اصلاحی ( بیمه اجباری شخص ثالث ) مصوب ۱۳۸۷ کلیه دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی موظف اند مسئولیت خود را در مقابل جبران خسارت های وارده به اشخاص ثالث، نزد یکی از شرکت های بیمه داخلی بیمه کنند. بیمه اتومبیل از زمان تصویب قانون بیمه اجباری شخص ثالث و از فروردین ماه ۱۳۴۸ در کشور به مردم معرفی شد.

بیمه شخص ثالث ( خسارت مالی ) :
 
الف – حسب مصوبات قانونی در صورتیکه میزان خسارت کمتر از مبلغ تعیین شده باشد ارائه گزارش مقامات انتظامی الزامی نمی باشد و طرفین حادثه می توانند با هر دو وسیله به همراه بیمه نامه ها ، کارت شناسایی وسائط نقلیه ، گواهینامه و کارت ملی طرفین به شرکت بیمه اسیا جهت دریافت خسارت مراجعه نمایند . ( در این شرایط بیمه نامه های طرفین در زمان حادثه می بایست معتبر و متوالی باشد )
ب – در صورتیکه میزان خسارت بیشتر از مبلغ تعیین شده از سوی مبادی ذیربط باشد بایستی گزارشات مقامات انتظامی تهیه گردد و وسیله نقلیه زیاندیده جهت دریافت خسارت به شرکت بیمه مراجعه تا خسارت وارده بررسی و پرداخت گردد . 
 
بیمه شخص ثالث ( خسارت منجر به جرح یا فوت ) :
 
الف – در صورتی که مصدوم بعد از تصادف فوت نماید و از این امر  اطمینان حاصل نمودید صحنه حادثه را تغییر ندهید و مراتب را به مقامات انتظامی اعلام فرمائید . 
ب -  در صورتیکه مصدوم در اثر حادثه مجروح گردید و شما مقصر حادثه هستید بلافاصله مصدوم را به مراکز پزشکی منتقل و مراتب را به مقامات انتظامی اعلام فرمائید . 
توجه : مبالغی که از سوی شما جهت کسب رضایت مصدوم پرداخت گردد از شرکت بیمه قابل استرداد نمی باشد . 
ج – در صورتیکه مصدوم بر اثر حادثه مجروح گردید و شما مقصر حادثه نیستید بلافاصله مصدوم را به مراکز درمانی منتقل نمایید . 

 

ارسال نظر