اختصاصی چابک آنلاین؛
برخی از مدیران کلان بانکی دقیق نمی دانند که هوش مصنوعی چیست+فیلم
چابک آنلاین : تا چه حد بدنه نظام بانکی در پذیرش تاثیرات هوش مصنوعی مقاومت می کند؟

چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، علی گلزاده، مدیرعامل شرکت داده و اعتبار سنجی تجارت ایرانیان(داتا): همه در حال ورود به عرصه هوش مصنوعی هستند، اما جنس ورودها متفاوت است. اگر بخواهیم چند لایه برای آن در نظر بگیریم، بسیاری در همان لایه اول قرار دارند؛ یعنی یک لایه نمایشی و سطحی که عمق چندانی ندارد.
چابکآنلاین : پس این همان مقاومت محسوب می شود؟
علی گلزاده : نمی توان گفت به طور کامل مقاومت است. بخشی از این رفتار ناشی از آن است که برخی مدیران کلان بانکی هنوز دقیق نمی دانند هوش مصنوعی چیست و چه کاربردهایی می تواند برایشان داشته باشد.
بنابراین، نه اینکه آگاهانه مقاومت کنند، بلکه هنوز به شناخت و درک کافی نرسیده اند.
البته برخی هم این شناخت را پیدا کرده اند و در حال تلاش هستند، اما بزرگی سازمان و کارهای بیش از حد موجود باعث می شود اجرای پروژههای هوش مصنوعی با تأخیر و دشواری همراه شود.
قدرت هوش مصنوعی همواره ترکیبی از صحت و خطاست؛ این طور نیست که مانند یک اپلیکیشن موبایل بانک پس از نصب، بلافاصله بدون مشکل کار کند.
این فناوری در حال یادگیری و آموزش مجددو مداوم است، نباید انتظار داشت محصول اولیه کاملاً بی نقص باشد. این مسیر به صبر و هزینه نیاز دارد.