قاتل بانوی خبرنگار در یک قدمی چوبه دار

حکم قصاص همسر بانوی خبرنگار از سوی قضات شعبه 7 دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و پرونده به اجرای احکام رفت.

قاتل بانوی خبرنگار در یک قدمی چوبه دار

به گزارش چابک آنلاین، مجید اسدی، وکیل اولیای دم ، درباره جزئیات این پرونده اظهار کرد: «تأیید حکم قصاص از سوی دیوان به طرفین پرونده ابلاغ شده و همچنین متهم به دلیل صدمات غیرمؤثر در قتل نیز به پرداخت دیه محکوم شده است.»

این وکیل دادگستری درباره پرداخت تفاضل دیه برای اجرای حکم قاتل گفت: «همان طور که می‌دانید، فرزند مقتول رضایت بی قید و شرطش را نسبت به پدرش- قاتل - اعلام کرده و طبق قانون در صورت اجرای حکم با پرداخت تفاضل دیه، به فرزند آنها دیه‌ای تعلق نمی‌گیرد و دیه به متهم و وراث او پرداخت می‌شود.»

وی در جواب این پرسش که سهم مادر مقتول از مهریه دخترش چه میزانی است و آیا امکان تهاتر تفاضل دیه با این مبلغ وجود دارد یا نه، خاطرنشان کرد: «از مهریه مقتول 83 سکه بهار آزادی به مادرش می‌رسد که اگر بخواهد  تفاضل دیه را از این سکه ها پرداخت کند، طلبکار هم می‌شود.

ضمن اینکه ما از طریق اداره پنجم ثبت اسناد و املاک تهران اجرائیه‌ای برای متهم ارسال کردیم اما اموالی به دست نیامد و طبق قانون در صورتی که وی برای پرداخت مهریه مالی نداشته باشد، ما می‌توانیم تفاضل دیه را از صندوق بیت‌المال درخواست کنیم.» 

اسدی در ادامه درباره اینکه آیا اولیای دم قصد مصالحه یا بخشش دارند، تصریح کرد: «تا این لحظه اولیای دم حاضر به مصالحه نیستند و برای اجرای حکم مصرند.»

بر اساس این گزارش «منصوره قدیری جاوید» بانوی خبرنگار  روز یکشنبه 20 آبان 1403 به دست همسرش کشته شد. متهم پس از دستگیری و اعتراف روز  ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک محاکمه و از سوی قضات به قصاص محکوم شد.

 

منبع: روزنامه ایران

copied
نظر بگذارید