کشف بیش از ۱۴۰ هزار دستگاه پمپ آب ساختمانی قاچاق در شهریار

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از کشف بیش از ۱۴۰ هزار دستگاه پمپ آب ساختمانی قاچاق در شهریار خبر داد.

کشف بیش از ۱۴۰ هزار دستگاه پمپ آب ساختمانی قاچاق در شهریار

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، سردار کیومرث عزیزی گفت: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر نگهداری لوازم و تجهیزات ساختمانی قاچاق در باغستان شهریار، بررسی موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: پس از اقدامات اطلاعاتی و مراقبت‌های شبانه‌روزی، محل دپوی کالاها شناسایی شد و با هماهنگی دادستان، مأموران پلیس به همراه عوامل اداره صنعت، معدن و تجارت وارد کارگاه شدند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ادامه داد: در این عملیات، ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه پمپ آب ساختمانی قاچاق با برچسب شرکت‌های چینی کشف و مالک کارگاه دستگیر شد.

به گفته سردار عزیزی، ارزش این محموله قاچاق توسط کارشناسان حدود یک هزار میلیارد ریال برآورد شده است و به دلیل نداشتن اسناد گمرکی و ثبت رسمی انبار، تمامی کالاها توقیف و دو انبار محل نگهداری پلمب شد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: پرونده متهم برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی شهریار ارسال شد.

 

copied
نظر بگذارید