دستگیری قاضی قلابی در مازندران

قاضی قلابی که با ترفند‌های مختلف از مردم کلاهبرداری می‌کرد در مازندران دستگیر شد.

دستگیری قاضی قلابی در مازندران

به گزارش چابک آنلاین، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران درباره دستگیری متهم گفت: «این فرد اهل شهرستان نکا و ساکن شهر ساری بود که با ادعای نفوذ در دستگاه قضایی و معرفی خود به عنوان قاضی رسیدگی کننده پرونده‌های مفاسد اقتصادی استان از مردم کلاهبرداری می‌کرد. با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد وی خود را به عنوان فردی موجه نزد سیستم قضایی معرفی و بدین نحو، اعتماد اشخاص زیادی را جلب و از آنها بابت اخذ وام یا پیگیری‌های قضایی و اداری مبالغی دریافت کرده است.»

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: «غصب چند عنوان همچون ادعای نفوذ در زندان از جمله عناوینی است که وی از آن استفاده می‌کرد که با هوشیاری و رصد دقیق اطلاعاتی مأموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، متهم دستگیر و با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شد. تحقیقات تکمیلی برای کشف زوایای دیگر پرونده و شناسایی مرتبطین احتمالی از سوی مأموران حفاظت اطلاعات دادگستری مازندران در حال انجام است.»

وی خاطرنشان کرد: «دستگاه قضایی در راستای حفاظت از امنیت و اعتماد مردم، با افرادی که با اقدامات خود باعث خدشه‌دار شدن حیثیت و اعتبار دستگاه قضایی می‌شوند، برخورد قانونی خواهد کرد.»

copied
نظر بگذارید