کاهش ۴۰ درصدی سرقت‌ در فرودگاه‌ها

فرمانده یگان‌های انتظامی‌ ـ‌ حفاظتی فراجا از کاهش سرقت در فرودگاه‌های کشور طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: با اقدامات امنیتی دقیق، بیش از ۱۴ هزار مجرم در حوزه فرودگاهی شناسایی و دستگیر شده‌اند.

کاهش ۴۰ درصدی سرقت‌ در فرودگاه‌ها

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، سردار بنی‌اسدی‌فر با تشریح عملکرد این یگان در مجموعه‌های فرودگاهی کشور، از تردد بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در سالن‌های فرودگاه‌ها طی یک سال اخیر خبر داد و افزود: در همین بازه زمانی با اجرای تمهیدات انتظامی و حفاظتی، میزان سرقت در حوزه فرودگاهی با کاهش ۴۰ درصدی مواجه شده است. همچنین بیش از ۱۴ هزار مجرم در این حوزه شناسایی و دستگیر شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت‌های پلیسی در محیط فرودگاه‌ها گفت: سال گذشته بیش از ۱۴ خودروی دارای حکم توقیف در محوطه فرودگاه‌ها شناسایی و متوقف شد. همچنین با وجود کم‌بودن موارد حمل مواد مخدر در این فضا، موفق به کشف بیش از یک تن و ۸۰۰ گرم مواد مخدر شدیم.

سردار بنی‌اسدی‌فر در ادامه به کشفیات گسترده کالای قاچاق نیز اشاره کرد و آن را از دیگر موفقیت‌های این یگان در حوزه فرودگاهی دانست.

سردار بنی‌اسدی‌فر، درباره ساختار این یگان گفت: یگان انتظامی‌ـ‌حفاظتی فراجا از ۱۱ ستاد، ۱۴ یگان حفاظتی، چهار یگان انتظامی تخصصی شامل پلیس فرودگاه، پلیس راه‌آهن، پلیس دیپلماتیک و پلیس حفاظت صدا و سیما و ۱۲ یگان حفاظتی دولتی تشکیل شده است.

وی افزود: ۱۲ یگان حفاظتی شامل حفاظت سازمان زندان‌ها، قوه قضائیه، میراث فرهنگی، محیط زیست، زمین و مسکن، بنادر و دریانوردی، گمرک، شیلات، شهرداری و استان قدس رضوی هستند.

به گفته فرمانده یگان‌های انتظامی‌ـ‌حفاظتی فراجا، تامین امنیت بیش از ۲۰۰ سفارتخانه و کنسولگری در سراسر کشور توسط نیروهای یگان حفاظت دیپلماتیک است.

سردار بنی‌اسدی‌فر با اشاره به عملکرد پلیس راه‌آهن اظهار کرد: پلیس راه‌آهن نیز امنیت حدود ۱۵ هزار کیلومتر خطوط ریلی کشور را تأمین می‌کند و در این حوزه، طی سال گذشته بیش از ۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف و ۶۰۰۰ پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی همچنین به کاهش ۳۹ درصدی سرقت در حوزه ریلی اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰۰۰ نفر در این خصوص دستگیر شده‌اند. همچنین۲۱۲۶ نفر از اتباع غیرمجاز نیز توسط پلیس راه‌آهن بازداشت شدند. ارزش ریالی کالای قاچاق مکشوفه در حوزه ریلی بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال بوده است.

سردار بنی‌اسدی‌فر از کشفیات قابل‌توجه در حوزه سلاح خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار قبضه سلاح سرد و ۷۰۰۰ قبضه سلاح گرم توسط یگان‌های ما کشف شد و همچنین با تلاش نیروهای یگان حفاظت ۱۶ هزار شکارچی غیرمجاز نیز در کشور شناسایی و دستگیر شدند.

وی با اشاره به برنامه‌های سال جاری خاطرنشان کرد: در دو ماه ابتدایی امسال بالغ بر ۲۴۰ کیلوگرم مواد مخدر در فرودگاه‌های کشور کشف شد و همچنین با اقدام‌های هوشمندانه، شاهد افزایش ۲۵ درصدی کشف سرقت‌ها بوده‌ایم.

بنی اسدی فر گفت: از ابتدای سال تا کنون ۹ کیلوگرم موادمخدر از نوع شیشه در گمرکات کشور توسط فرماندهی یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا کشف شده است.

وی تصریح کرد: ۸۹۰ زمین خوار در دو ماهه امسال دستگیر و ۷۵۰ دستگاه خودروی مرتبط با زمین خواری هم از این افراد کشف شد.

به گفته بنی اسدی‌فر، ۲۵۰۰ نفر به عنوان حفار غیرمجاز دستگیر و بیش از یکهزار دستگاه فلزیاب از این افراد کشف شده است.
فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا گفت: ۴۰۰ فروند شناور متخلف توقیف و بیش از ۵۰۰ دستگاه ادوات غیرمجاز صید از این شناورها کشف شده است.

فرمانده یگان‌های انتظامی‌ حفاظتی فراجا همچنین به اقدامات انجام‌شده برای تأمین امنیت زائران اشاره کرد و گفت: سال گذشته خدمات امنیتی به بیش از ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر از حجاج بیت‌الله الحرام ارائه شد. همچنین بیش از ۳۱۰ هزار زائر اربعین و ۲۰۵ هزار زائر حج عمره نیز تحت پوشش قرار گرفتند.

وی با تأکید بر اهمیت امنیت سفرهای زیارتی افزود: با وجود حجم بالای ترددها در مناسک مذهبی، هیچ موردی از بازداشت زائران ایرانی در عربستان گزارش نشده است. امسال که فرودگاه‌های کشور درگیر ماموریت حج بودند تا به این لحظه از هیچ زائری اقلام ممنوعه و موادمخدر کشف نشده است و تمامی زائران بدون مشکل به سرزمین وحی اعزام شدند.

وی در پایان درخصوص حضور پلیس در مکان‌های مختلف توضیح داد: پلیس قصد ندارد فضای همه محیط‌ها را پلیسی کند و خیلی جاها حضور پلیس محسوس نیست. مثلا در قطارها افرادی با لباس مبدل حضور دارند که موضوعات را در اولین ایستگاه قطار منتقل می‌کنند.

فرمانده یگان‌های انتظامی‌ـ‌حفاظتی فراجا در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص افزایش سطوح امنیتی حفاظتی در محدوده دادگستری و دیوان عالی کشور پس از حادثه ترور شهدای عدالت (حجت‌الاسلام رازینی و حجت الاسلام مقیسه) در سال گذشته گفت: در جایی که جرم صورت بگیرد هر پلیس تخصصی با انجام اقدامات اطلاعاتی در جغرافیای کل حوزه استانی ایفای نقش می‌کند. بعضا پرونده‌ها با اقدامات ترکیبی و همکاری چند پلیس تخصصی صورت می‌گیرد.

وی افزود: موضوع شهادت شهدای عدالت به گروه یگان حفاظت قوه قضاییه مربوط نمی‌شد، اما پس از آن آسیب‌شناسی و نسبت به تقویت نقاط ضعف اقدام شد. این اقدامات هم توسط پلیس و هم توسط قوه قضاییه عملیاتی شد. در این حادثه فردی که ترور را انجام داد یک نفوذی بود نه ارباب رجوع که از طریق ورودی سالن با کم‌کاری یگان حفاظتی ورود کرده باشد.

 

 

copied
نظر بگذارید