تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز ۴۵۲ هزار کد فراتر رفت

گزارش‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس از معاملات بازار سهام نشان می‌دهد تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته گذشته از مرز ۴۵۲ هزار کد فراتر رفته است.

تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز ۴۵۲ هزار کد فراتر رفت

به گزارش چابک آنلاین به نقل از تسنیم، گزارش‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار از معاملات بازار سهام حاکی از آن است که در هفته کاری منتهی به ۲۱ آبان، سهم حقیقی‌ها، صندوق توسعه و تثبیت بازار و حقوقی به ترتیب ۳۹۵ هزار و ۹۵۶ میلیارد ریال (۶۵.۴ درصد)، ۵۷ هزار و ۸۴۸ میلیارد ریال (۹.۶ درصد) و ۵۵ هزار و۶۰۷ میلیارد ریال (۹.۲ درصد) بود.

در هفته یادشده تعداد سهام‌داران فعال در بازار اعم از حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضه‌های اولیه)۴۵۲ هزار و ۳۶ نفر بود که به تفکیک ۴۵۰ هزار و ۵۳۵ نفر شامل سهام‌داران حقیقی و یک هزار و ۵۰۱ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.

در این بازه زمانی صنایع فلزات اساسی، بانک‌ها و محصولات شیمیایی جزو ۳ صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.

آمارها حاکی از آن است که در هفته گذشته این ۳ صنعت ۳۳ درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.

 

copied
نظر بگذارید