اختصاصی چابک آنلاین؛

درآمد ۱۰۳ میلیارد تومانی سپهر از وصول مطالبات؛ اتکای اصلی به بانک صادرات

درآمد عملیاتی شرکت تدبیر و اندیشه مطالبات سپهر در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۳ میلیارد تومان رسید،درآمدی که به‌طور کامل ازمحل حق‌الزحمه وصول مطالبات پرونده‌های مطالباتی شناسایی شده و بیش از چهار پنجم این درآمد به بانک صادرات ایران وابسته است.

درآمد ۱۰۳ میلیارد تومانی سپهر از وصول مطالبات؛ اتکای اصلی به بانک صادرات

چابک آنلاین، زهرا نامداری، این شرکت که از زیرمجموعه‌های بانک صادرات ایران بوده در حوزه پذیرش نمایندگی بانک‌ها، مؤسسات مالی و اعتباری مجاز و اشخاص حقیقی و حقوقی برای وصول اقساط و مطالبات جاری و غیرجاری فعالیت می‌کند.

ترکیب درآمدهای عملیاتی شرکت تدبیر و اندیشه مطالبات سپهر در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که بانک صادرات ایران طرف اصلی قراردادهای این شرکت بوده است.

براساس این گزارش، از کل درآمدهای عملیاتی دوره مالی مورد نظر این گزارش، ۸۷ درصد از بانک صادرات ایران و ۱۳ درصد از شرکت اعتبارگستر هوشمند کارا حاصل شده است.

این ترکیب، جایگاه بانک صادرات را در مدل درآمدی شرکت تدبیر و اندیشه مطالبات سپهر پررنگ می‌کند، هرچند که با توجه به مالکیت و ارتباط گروهی شرکت، این تمرکز تا حدی قابل انتظار است.

از مریم‌السادات سیدی، سیدمحمد میری و محمدباقر عباسی‌نژاد به عنوان اعضای هیأت‌مدیره شرکت تدبیر و اندیشه مطالبات سپر یاد می شود.

 

کپی شد
نظر بگذارید