اختصاصی چابک آنلاین؛

دست برتر در ارایه خدمات بانکی در بین کشورهای همسایه در دست ایرانی ها است + فیلم

چابک‌آنلاین: چرا شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها و هلدینگ‌ هایی که می‌ توانند در بازارهای خارجی به‌ عنوان بازیگر حضور یابند، تمرین ورود به بازی‌های جدید بین المللی نمی‌کنند و حضور پررنگی ندارند؟

دست برتر در ارایه خدمات بانکی در بین کشورهای همسایه در دست ایرانی ها است + فیلم

به گزارش چابک آنلاین، "ابوالفضل روحانی"، مدیرعامل هلدینگ فناوری و نوآوری صاد: سؤال شما این است که تاکنون چنین حضوری نبوده، اما من این موضوع را در برنامه‌های آینده خود قرار داده‌ ام. 

یکی دو کشور همسایه را نیز برای این منظور کاندید کرده‌ ایم و در واقع یک‌ سری صحبت ها را آغاز کرده‌ ایم تا ان‌شاءالله بتوانیم در این حوزه هم به‌عنوان بازیگر ورود کنیم.

حداقل در مورد چند کشوری که در اطراف ما قرار دارند این واقعیت وجود دارد که ما در حوزه بانکی حرف‌هایی برای گفتن داریم و دست برتر نیز در اختیار ماست و  شرکت های بانکی ایرانی می‌ توانند  محصولات خود را به آن کشورها ارائه کنند.

این موضوع هم می‌ تواند تعاملات بین‌المللی ما را شکل دهد و هم می‌تواند بازار مناسبی برای حوزه بانک‌ ها ایجاد کند.

copied
نظر بگذارید