اختصاصی چابک آنلاین؛

تمدید مجوز پرداخت یارها ۶ ماه زمان می برد

یک عضو هیئت مدیره انجمن پرداخت الکترونیک، اظهار کرد: وقتی پرداخت یارها برای تمدید مجوزشان اقدام می کنند از روندی که مدارکشان بارگذاری شود تا داخل بانک مرکزی کمیسیون برای تایید آنها برگزار شود، به شاپرک ارجاع داده شوند و تا دسترسی شان باز شود در خوشبینانه ترین حالت پنج تا شش ماه زمان می برد.

تمدید مجوز پرداخت یارها 6 ماه زمان می برد

چابک آنلاین،حدیث اسماعیل زاده، "سحر سمیعی" در‌ گفتگو با چابک‌‌ آنلاین، گفت : این را در نظر بگیرید که به یک شرکت کوچک پرداخت یار اعلام می کنند که می تواند تنها پرداخت یار باشد و مجوز فعالیت دیگری ندارد و این پرداخت یار از کجا درآمد‌ داشته باشد که بتواند هزینه های خود را پوشش دهد؟

به گفته وی، وقتی یک پرداخت یار وقتی ۴-۵ ماه نمی تواند کار کند اصطلاحا باید از جیب خود استفاده و خرج کند تا روزی دسترسی اش برقرار شود.

انتظار بر این بود که دقتی درگاه مجوزها ایجاد شد تسهیل امور‌ اتفاق بی افتد.

این عضو هیئت مدیره  انجمن پرداخت الکترونیک  گفت که از سمت بانک مرکزی توقع می رود وقتی روی سامانه مجوزها اعلام می کند که مجوز ها ۱۵ روزه اعلام می شود حداقل در این خصوص خدمات بیشتری  ارائه کند.

copied
نظر بگذارید