اختصاصی چابک آنلاین؛

مشتری برای خرید سهام بیمه دانا در اتکایی امین پیدا نشد

مزایده فروش بلوکی و نقدی ۱۲.۵ درصد از سهام شرکت بیمه دانا در بیمه اتکایی امین، به دلیل نبود متقاضی، بدون نتیجه مختومه شد.

مشتری برای خرید سهام بیمه دانا در اتکایی امین پیدا نشد

چابک‌آنلاین، زهرا نامداری،  ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل شرکت بیمه دانا، اعلام کرد مزایده فروش بلوکی و نقدی ۱۲.۵ درصد از سهام این شرکت در بیمه اتکایی امین، به دلیل عدم مراجعه متقاضی، بدون حصول نتیجه مختومه شده است.

هیات‌مدیره بیمه دانا پیش‌تر در چارچوب راهبردهای سرمایه‌گذاری و با هدف حفظ منافع سهامداران، تصمیم به عرضه این بلوک سهام گرفته بود.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این واگذاری قرار بود به‌صورت بلوکی و نقدی در تاریخ ۲۷ تیرماه انجام شود و شرکت اعلام کرده بود که این تصمیم پس از بررسی‌های مالی اتخاذ شده است.

با این حال، عدم استقبال سرمایه‌گذاران موجب شد فرآیند واگذاری بدون انجام معامله به پایان برسد.

بیمه دانا تاکنون درباره زمان احتمالی برگزاری مزایده جدید یا تغییر شرایط عرضه این بلوک سهام توضیحی ارائه نکرده است.

 

کپی شد
نظر بگذارید