جای یک شرکت ملی راهبر اتکایی در اقتصاد کشور خالی است + فیلم

بیمه ۹۲ بازدید
محمدرضا خوش کیش
عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین

چابک آنلاین، زهرا نامداری، محمدرضا خوش کیش در گفت و گو با چابک آنلاین گفت: شرکت بیمه ای که بخواهد راهبری اتکایی کشور را برعهده بگیرد باید ۴۰ درصد بازار بیمه را در اختیار داشته باشد و درحال حاضر در زمینه پذیرش نقش بیمه مرکزی به عنوان بیمه گر اتکایی خلاء وجود دارد.

وی افزود: زمانی که در شورای عالی بیمه حضور داشتم موضوع ایجاد شرکت بیمه اتکایی ملی را مطرح کردم تا اینگونه حداقل دخالت دولت در مساله بیمه های اتکایی باشد و براساس سیاست های اصل ۴۴ این سهم به مردم تعلق بگیرد.

مدیر عامل شرکت بیمه اتکایی امین گفت: بیمه مرکزی به معنای واقعی نماینده دولت است بنابراین امروز جای خالی سرمایه گذاری  و ایجاد آن بستر لازم برای ایفای نقش مردم به عنوان برداشت کننده ریسک در کشور و کاری که مردم می توانند انجام بدهند حس می شود.

چندرسانه ای