اختصاصی چابک آنلاین؛
بسیاری از اطلاعات مورد نیازشرکت ها به سختی در اختیار شرکت های بیمه ای قرار می گیرد + فیلم
علیرضا کسرائیان، رئیس اداره نظارت بر بیمه های زندگی شرکت بیمه ایران:اطلاعات شرکت های بیمه در اختیار خود آنها است و آنچه که در اختیار صنعت بیمه می گذارند اطلاعات جامع و کاملی نیست.

چابک آنلاین، زهرا نامداری، بسیاری از اطلاعاتی که شرکت های بیمه ای برای تحلیل وضعیت ها و طراحی بیمه نامه ها نیاز دارند،خارج از صنعت بیمه بوده و اطلاعات خارج از صنعت بیمه به سختی در اختیار شرکت های بیمه ای قرار می گیرددرحالیکه استفاده ازداده هایی که امکان تحلیل را فراهم کنند در کشور های مختلف دنیا دست شرکت های بیمه را برای خلق محصولات تخصصی باز گذاشته است.
صنعت بیمه زندگی در کشور در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا از نظر تکنولوژیکی بسیار عقب تر است.
امیدواریم با الکترونیکی کردن فعالیت ها و حرکت دولت الکترونیک به سمت ارائه اطلاعات موانعی که بر سر راه اطلاع رسانی شرکت ها وجود دارد، برطرف شود و بتوانیم با استفاده از داده ها، جایگاهی که از اینشورتک ها انتظار داریم و با کمک هوش مصنوعی خلق محصول کنیم و از خسارات احتمالی جلوگیری کنیم.