شناسه خبر : 574

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت:

لزوم همگرایی بیشتر سازمان‌های امورمالیاتی و بیمه با اصناف

لزوم همگرایی بیشتر سازمان‌های امورمالیاتی و بیمه با اصناف

سید محمد نوابی گفت: باید سازمان های امورمالیاتی و بیمه با اصناف همگرایی بیشتری داشته باشند.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمد نوابی در همایش روز ملی اصناف با بیان اینکه اتفاقات اخیر در شان اصناف و بازاریان ما نیست، اظهار داشت: جنگ روانی که متاسفانه توسط دشمنان نظام از خارج از مرزها طراحی و مدیریت شده، در داخل نیز توسط برخی اعادی آنان هدایت می شود که باید همه اقشار با درایت از این توطئه آگاهی کامل داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه دشمنان نظام که از حمله نظامی به ایران اسلامی نا امید شده‌اند، هر روز قشر و موضوعی را در کشور هدف می‌گیرند، افزود: در ماه‌های آخر سال گذشته زمزمه ایجاد این عملیات روانی در بازار مطرح بود، بایستی توجه داشت که دشمن با تمام توان خود و بدون پروا و تعارف به دنبال وارد آوردن ضربه به نظام و انقلاب است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: دشمن در کنار این توطئه‌ها اقدام به ارائه بسته‌های تبلیغی و روانی از طریق شبکه‌های مجازی کرده، بایستی حواسمان را جمع کنیم تا در دام دشمن نیفتاده و اجازه ندهیم محیطمان را آلوده کنند.

نوابی با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در این همایش توسط روسای سازمان صمت و اتاق اصناف هرمزگان از حوزه بازار و فعالیت‌های صنفی استان تصریح کرد: عملکرد مجموعه تنظیم بازار، نشان‌دهنده هم‌افزایی و همکاری در این حوزه است که هم در حوزه تفویض اختیار و سایر حوزه‌ها، اقدامات انجام شده تقدیر آمیز است.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدگنندگان با خظاب قرار دادن روسای اتحادیه‌های امور صنفی و رئیس اتاق اصناف هرمزگان گفت: در این مرحله وظیفه ماست که محیط را برای فعالان امور صنفی، امن کنیم واجازه ندهیم قاچاق و گرانفروشی خللی در فعالیت‌های بازار ایجاد کند و با برخورد با این مشکلات از دورن خود اتحادیه‌ها نیز می‌تواند پیگیری شود.

وی تعدد و تکثر اتحادیه‌های فعال امور صنفی در کشور و استان را یک ظرفیت دانست و بیان کرد: ظرفیت ناظران افتخاری که در استان‌ها در زمینه برخورد با تخلفات فعالیت دارند نیز بایستی به صورت جدی در راستای کمک به بازار به کار گرفته شود چرا که این ناظران دغدغه حمایت از مصرف کنندگان را دارند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کسانی که دغدغه حمایت از مصرف‌کنندگان را دارند نیازی به کارت شناسایی ندارند ابراز کرد: با ابطال کارت‌های ناظران افتخاری اقدامی شد تا زمینه بروز برخی سوء استفاده‌ها نیز از بین برود.

وی با تاکید بر ایجاد انسجام در بین انجمن‌های حمایت از مصرف‌کنندگان در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها افزود: با توجه به تجربه ما در جنگ نظامی و پیروزی ما در این حوزه اطمینان دارم می‌توانیم در این برهه که دشمنان اقدام به تحمیل جنگ اقتصادی علیه کشور کرده پیروزمندانه از این جبهه عبور کنیم.

نوابی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر افزایش همگرایی سازمان‌ها و تشکل‌های صنفی اذعان کرد: دشمن از ماه‌ها قبل هدف‌گیری کرده تا با ایجاد اختلال و جنگ روانی در بازار و حوزه صنفی، مردم را نا امید کند، اما امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده، این توطئه نیز خنثی شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با بیان اینکه بایستی انرژی‌ خود را صرف اهداف و برنامه‌های پیش‌برنده کنیم، افزود: بایستی با شناسایی توانمندی‌های خود در حوزه بازار و اصناف توسعه این بخش را هدفگذاری کنیم.

وی حوزه فعالیت اصناف را حوزه حق‌الناس دانست و تاکید کرد: بالاخره این حوزه هم مثل سایر حوزه‌ها دچار آسیب‌هایی شده است که باید بررسی و سابقه فعالیت‌های دینی و تدریس احکام مکاسب در بازار را که موجب تقویت روحیه انصاف در بازاریان بود را مجددا احیا کنیم.

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در ادامه با توجه به سابقه نیکوی بازار، این سابقه را نیازمند دفاع دانست و بیان کرد: در وهله نخست خود بازاریان و فعالان امور صنفی با مدیریت تشکل‌های فعال در این حوزه به خصوص اتاق اصناف بایستی تدبیری برای این مهم بیاندیشند و اجازه ندهند عده‌ای این چهره موثر و نیکو را مخدوش کنند.

نوابی در ادامه با بیان اینکه به صورت ذاتی هیچ‌کس علاقه‌ای به نظارت ندارد، اضافه کرد: اگر خودمان اقدام به بازرسی از فعالیت‌های خود نکنیم مطمئنا هستند واحدهایی که برای این موضوع اقدام می‌کنند و توجه داشته باشیم که نظارت برای همه وجود دارد و همه ما بایستی پاسخگو باشیم و چه بهتر که با ظرفیت و اختیاراتی که در حوزه اصناف وجود دارد این اقدام درون خود مجموعه صورت پذیرد.

معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت با تشکر از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های فعال هرمزگان به سبب برگزاری مراسم تقدیر از فعالان صنفی برتر در این استان، تصریح کرد: باید این فرهنگ را در همه سطوح ترویج داد و به این موضوع توجه کرد که افراد نیازی به تشویق‌های مادی ندارند و بهتر است شان آنها دیده شود.

وی با بیان اینکه ما نباید سرمایه‌گذار را با سرمایه‌دار اشتباه بگیریم اظهارکرد: سرمایه‌گذاران افراد شریفی هستند که سرمایه خود را برای خدمت به جامعه و توسعه شهر، استان و کشور هزینه می‌کند.

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با مخاطب قرار دادن استاندار هرمزگان اذعان کرد: حوزه‌های مالیاتی، بیمه تامین اجتماعی و سایر دستگاه‌ها بایستی به کمک اصناف و واحدهای تولیدی بشتابند.

نوابی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از کالای داخلی افزود: با توجه به تهدیدهایی که از خارج مرزها توسط دشمنان نظام در حال شکل‌گیری است، ما تلاش کنیم تا از درون کشور دچار خودزنی نشویم و با حمایت و همگرایی در راستای تحقق شعار سال گام برداریم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: انتظار اعطای امتیازات غیر معقول به اصناف و واحدهای تولیدی را نداریم اما توجه شود تا جایی که امکان دارد تا زمانی که کسب و کار این فعالین رونق نگرفته با اجرای برخی قوانین وبخشنامه‌ها کار را بر آنان سخت نکرده و به گونه‌ای اقدام شود تاحمایت دولت را ملموسانه احساس کنند و مطمن باشید اگر دیگر دستگاه‌ها هم دل شوند در این بخش با مشکلی مواجه نخوایم شد.

 

ارسال نظر