اختصاصی چابک آنلاین؛
سهم از بازار لیزینگ صنعت و معدن از بازار لیزینگ ۵ درصد است + فیلم
جای تشکیل شورای هماهنگی در صنعت لیزینگ خالی است
یونس کلانتری، مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن: سهم از بازار شرکت لیزینگ صنعت و معدن از بازار لیزینگ کشور حدود 5 درصد است.
چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، لیزینگ صنعت و معدن در سال های قبل، از اهرم های مالی استفاده زیادی نکرده، بنابراین یکی از برنامه ها،انتشار اوراق و در عین حال ایجاد سکوی تامین مالی در این شرکت خواهد بود.
صنعت لیزینگ دیگر نمی تواندبه صورت سنتی ادامه فعالیت دهد، بنابراین در لیزینگ صنعت ومعدن و باپیگیری خدمات برخط و ایجاد تحول دیجیتال، حضور فیزیکی مشتریان در شعب این شرکت حذف می شود.
ضمن قدردانی از نظام بانکی اما بانک ها در چارچوب قانون و مقررات به لیزینگ های بانکی تسهیلات ارایه می دهند.
لیزینگ ها هم مانند بانک ها نیازمند تشکیل شورای هماهنگی بوده،زیرا شورای هماهنگی درحال حاضر نیاز بانک ها را جمع آوری کرده و در زبانی واحد، به بانک مرکزی منتقل و نتایج آن را نیز دنبال می کند.