اختصاصی چابک آنلاین؛

شرکت های لیزینگ خارج از کشور با هوش مصنوعی رفتار مشتریان را در خرید پیش بینی می کنند + فیلم

چون اغلب شرکت ها لیزینگ عملیاتی انجام می دهند و مالک دارایی هستند، ایده آن ها این بود که با استفاده از بررسی رفتاری مشتریان از جمله مسافرت ها و خریدهای آنها، بتوانند بفهمند که یک فرد نیاز دارد چه نوع دارایی را لیزینگ و اجاره کند.

شرکت های لیزینگ خارج از کشور با هوش مصنوعی رفتار مشتریان را در خرید پیش بینی می کنند + فیلم

چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، عضو هیات مدیره لیزینگ صنعت و معدن، اظهار داشت: تقریبا سه ماه پیش انجمن بین المللی لیزینگ در ایتالیا برگزار شد، من پیش از حضور در آنجا فکر می کردم که ما در بحث هوش مصنوعی، لیزینگ و لندتک شاید بتوانیم مطالب زیادی از آنان بیاموزیم، اما وقتی به آنجا رفتم و مباحثی که در زمینه هوش مصنوعی و لندتک مطرح می شد را مشاهده کردم، متوجه شدم که ما جلوتر هستیم و پیشرفت بسیار خوبی داشته ایم.

هادی فرج الله اصفهانی درششمین رویداد سالانه فناوری مالی و دومین رویداد فین تک افزود: حتی تصور می کردم شاید رگولاتورهای ما بسیار سخت گیر باشند و آن ها از آزادی عمل بیشتری برخوردارند، اما در آنجا با نمایندگان بسیاری از کشورها صحبت کردم و دیدم که همه آن ها تحت کنترل دولت ها هستند، حالا به اشکال مختلف، برخی تحت نظر بانک مرکزی و برخی تحت نظر بانک تجارت هستند.

وی ادامه داد: صنعت لیزینگ در ایران پیشرفت های خیلی خوبی کرده، اما ایراداتی هم وجود دارد که یکی از آن ها ناهماهنگی قوانین و مقررات است و به نظر من برای حل این موضوع راهکارهایی اندیشیده شود، مرحله دوم این بحث ها در واقع مربوط به لندتک و مسائل داخلی است.

عضو هیات مدیره لیزینگ صنعت و معدن گفت: اما صنعت لیزینگ  در یک حوزه پیشرفت نکرده و آن فین تک است، اما تفاوت این ها در کجاست؟ به عنوان مثال در استفاده از هوش مصنوعی، شرکت های لیزینگ در خارج از کشوربه دنبال اعتبارسنجی و اعطای تسهیلات با هوش مصنوعی هستند که من فکر می کنم ما در این زمینه مقداری عقب تر هستیم.

فرج الله اصفهانی خاطر نشان کرد: چون اغلب شرکت ها لیزینگ عملیاتی انجام می دهند و مالک دارایی هستند، ایده آن ها این بود که با استفاده از بررسی رفتاری مشتریان از جمله مسافرت ها و خریدهای آنها، بتوانند بفهمند که یک فرد نیاز دارد چه نوع دارایی را لیزینگ و اجاره کند و با استفاده از هوش مصنوعی بیشتر مالک این نوع دارایی می شوند و در واقع علاوه بر اعتبارسنجی، مشخص می کنند که در کدام حوزه، معوقات این نوع دارایی ها کمتر است؛ یعنی یک پله جلوتر رفته اند، خصوصا در قضیه بلاک چین.

وی،تاکید کرد: ما در ایران لیزینگ سرمایه ای انجام می دهیم و وقتی قرارداد تمام می شود، دیگر می گویند درگیر کالا نیستیم و درگیر پول هستیم، اما وقتی لیزینگ عملیاتی مطرح می شود، ما مالک دارایی هستیم و آن وقت بلاک چین برایمان اهمیت پیدا می کند؛ زیرا ما به عنوان مالک دارایی، باید در هر جایی که می توانیم، دارایی ها را رصد و کنترل نماییم و اطلاعاتمان امن باشد.

copied
نظر بگذارید