چابک آنلاین، مجیدمیرزاحیدری، مهرداد ترابیان در گفت و گو با چابک آنلاین افزود:البته امروزه، تمامی بانک ها ادعا دارند که خدمات نوین را به مردم و مشتریان ارائه می دهند، هرچند که در مقام مقایسه خدمات بانکی در سطح جهان، شاهد هستیم که بانک ها از فضای فیزیکی گسترده تبدیل به یک کیوسک در یک پاساژ شده و دیگر این حجم ساختمان های عریض و طویل بانکی در هیچ کجا مشاهده نمی شود که در بانک صادرات و هلدینگ صاد هم نگاه ما نیز همین است.
وی،تاکید کردکه عزم ما نیز بر این است که این تغییرات در بانک صادرات نیز محقق شود و هم زمان با تغییراتی که در هلدینگ فناوری صاد اتفاق افتاد، تغییراتی نیز در معاونت آی تی بانک صادرات اتفاق افتاده و هدف این است که یک هم افزایی ایجاد شود و بدنه بانک با چابکی هلدینگ ترکیب شود تا به مقصود اصلی بنده که همان جهش است، برسیم.
ترابیان خاطر نشان کرد: برنامه ریزی ما از هم اکنون این گونه است که درشهریورماه سال آینده، 20 کاربر در نئوبانک صادرات ایران (سپینو) داشته باشیم.