اختصاصی چابک آنلاین؛

مدیران عامل کدامیک از شرکت های لیزینگ به نمایشگاه الکامپ رفتند؟

با آغاز سومین روز ازبیست‌ و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ ۲۸) ، "احمد فتاح پور"، مدیر عامل شرکت واسپاری تامین توسعه آرتین در این نمایشگاه حضور یافت.

مدیران عامل کدامیک از شرکت های لیزینگ به نمایشگاه الکامپ رفتند؟

به گزارش چابک آنلاین، "احمد فتاح پور"درگفتگو با خبرنگاران چابک آنلاین مستقردر غرفه های این نمایشگاه، هدف ازحضور خود در نمایشگاه الکامپ راآشنایی هرچه بیشتر با شرکت های دانش بنیان، بررسی راههای همکاری با شرکت های نوآور در حوزه پولی و مالی و بازدید ازآخرین دستاورد های به نمایش درآمده در شرکت های  خلاق حاضر در این نمایشگاه برشمرد.

روز پنج شنبه یعنی در نخستین روز از افتتاحیه بیست‌ و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک  هم"علی شاکری"، مدیرعامل شرکت واسپاری آرمان اقتصاد در این نمایشگاه حضور یافته بود.

"علی شاکری" نیز درگفتگو با خبرنگاران چابک آنلاین مستقردرنمایشگاه الکامپ، هدف ازحضور خود در این نمایشگاه را اطلاع ازآخرین دستاوردها و تحولات بانکداری الکترونیک،بررسی ظرفیت های استفاده از بانکداری نوین و دیجیتال در راستای توسعه مشتریان صنعت لیزینگ و یافتن راه های جدید مشتری مداری ذکر کرد.

photo_2025-09-27_14-51-54

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ ۲۸) با شعار «سرمایه‌گذاری هوشمند، توسعه پایدار» ازروز پنجشنبه، سوم مهرماه، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.

این دوره از نمایشگاه با حضور پرشور ۵۰۰ شرکت داخلی و ۱۰۰ شرکت خارجی آغاز به کارکرد.

دربخش بین‌الملل، شرکت‌های خارجی با ارائه تازه‌ترین نوآوری‌ها در زمینه تولید سخت‌افزار، نرم‌افزار، خدمات الکترونیک، ماشین‌آلات اداری، اینترنت و شبکه‌های اطلاع‌رسانی، امنیت سایبری، آنتی‌ویروس، وب‌سایت و وبلاگ، لپ‌تاپ، تبلت و تلفن همراه حضور یافته‌اند و آخرین دستاوردهای خود را در اختیار بازدیدکنندگان قرار داده‌اند.

تجربه سالیان گذشته نشان داده که الکامپ فرصتی را فراهم می‌کند تا فعالان این حوزه محصولات و خدمات نوآورانه خود را معرفی کنند و به تبادل دانش و تجربیات بپردازند.

copied
نظر بگذارید