۲۰ ساختمان پرخطر از لیست خارج شد

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به انتشار ساختمان‌های پر خطر گفت: در این مدت کوتاه سرعت رفع ایمنی از این اماکن مناسب بوده است.

۲۰ ساختمان پرخطر از لیست خارج شد

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، سید جلال ملکی روز شنبه ، اظهار کرد: تقریبا اوایل خردادماه بود که لیست ۱۲۹ ساختمان پرخطر تهران منتشر شد و با اخطار سازمان آتش نشانی و دستگاه قضایی اکنون به شکل قابل توجهی از تعداد آنها کاسته شده است.

وی افزود: این کاهش تعداد ساختمان‌های پرخطر به این معنا است که مالکان نسبت به رفع ایمنی دغدغه دارند و تلاش می‌کنند که آنها را از وضعیت خارج کنند.

ملکی ادامه داد: بیشتر این ساختمان‌های پرخطر کاربری تجاری، اداری و پزشکی دارند که محل تجمع و تردد بسیاری از شهروندان است به همین منظور سازمان آتش نشانی روی این مساله حساس است.

به گفته وی، در کلیه مناطق ۲۲ گانه کمیته پیشگیری و مدیریت بحران مسوول مستقیم بازدید و چگونگی مراحل رفع مشکل این ساختمان‌ها است.

وی گفت: بیشترین موضوعی که برای ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید در دستور کار قرار گیرد سیستم اعلان حریق و خاموش کننده است بطور مثال این سیستم در پاساژ علاالدین نصب شده و در چند موردی که آتش سوزی در این پاساژ روی داده قبل از رسیدن آتش نشانان این سیستم ها عمل کرده و آتش در کمترین زمان و با خسارت جزیی مهار شده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه پاساژ علاالدین اکنون از وضعیت پرخطر اگر ایمن سازی خارج شده است، یادآور شد: مراحل ایمن سازی این پاساژ همچنان ادامه دارد و در شهرداری منطقه ۱۱ پرونده ایمن سازی بصورت دقیق بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سایر ساختمان‌ها نیز شهرداری منطقه حتما پرونده ایمنی تشکیل داده و مالکان باید طبق پروتکل ایمن سازی شهرداری که برای آنها ارسال کرده، عمل کنند تا از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شوند.

۲۰ ساختمان پرخطر از لیست خارج شد

رییس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه بر اساس مصوبه بهبود خدمات آتش‌نشانی در شورای شهر تهران بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن به مناطق ۲۲ گانه و نواحی ۱۲۳گانه شهرداری تهران واگذار شده است، گفت: ما در کنار شهرداری به صورت ویژه پیگیر هستیم که تشکیل پرونده قضایی برای ساختمان‌های ناایمن صورت گیرد.

مهدی بابایی با تأکید بر اینکه برآورد ما این است که بخش عمده‌ای از ۹۳ ساختمان ناایمن تا پایان امسال تعیین تکلیف شوند، افزود: با این وجود می‌طلبد که مناطق و نواحی، پرونده‌های این ساختمان‌ها را از قوه قضاییه پیگیری کنند چراکه تنها ارسال پرونده به دستگاه قضایی کافی نیست و نمی‌توان با خیال راحت منتظر بود که مدعی‌العموم، متخلفان را پای کار آورد و لذا باید مورد پیگیری ویژه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت پرونده ساختمان‌های ناایمن باید سرعت بیشتری بگیرد، اظهار کرد: اینکه ارزیابی مناطق و نواحی به صورت ۶ ماهه انجام می‌شود به این دلیل است که تفاوت بین مدیرانی که بطور ویژه شرایط را پیگیری می‌کنند با مدیرانی که این موضوع از اولویت‌های آنها نیست، مشخص شود.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران یادآور شد: ساختمان‌هایی که ۵۰ تا ۶۰ درصد ایمنی‌سازی شده‌ از لیست ساختمان‌های بحرانی خارج می‌شوند و در دسته‌بندی‌های بعدی قرار می‌گیرند اما ایمنی کامل آنها زمانی است که تأییدیه ایمنی را دریافت کنند.

 موضوع ساختمان‌های پرخطر در تهران سال‌هاست که بدون نتیجه دنبال می‌شد اما امسال در اقدامی قابل توجه لیست این اماکن رسانه‌ای شد و اکنون با همکاری شهرداری و دستگاه قضایی این تعداد در حال کاهش است ضمن اینکه مدیریت شهری وعده داده تا پایان امسال تعداد قابل توجهی از ساختمان‌های پر خطر ایمن سازی شده و از این لیست خارج شوند.

 
copied
نظر بگذارید