شناسه خبر : 44408

۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی ناایمن هستند

 ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی ناایمن هستند

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، گفت: ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی پایتخت ناایمن هستند اما هیچ اهمیتی در بودجه برای ایمنی ساختمان‌ها داده نشده است.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، قدرت اله محمدی روز یکشنبه در دویست و یازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه همه جای دنیا از نمای کامپوزیت استفاده می‌کنند اما نه به این شکل، افزود: ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی ناایمن هستند اما هیچ اهمیتی در بودجه برای ایمنی ساختمان‌ها داده نشده است. شرکت‌های بیمه می توانند به ما کمک کنند چرا این شرکت ها ساختمان‌هایی را که تأییدیه ایمنی ندارند، بیمه می‌کنند؟

وی اضافه کرد: شرکت‌های خودروساز خاموش کننده های آتش نشانان را چه کرده‌اند؟ در جاده‌های بین راهی آتش نشانی نداریم در حالیکه اگر در خودروها وسایل ایمنی وجود داشته باشد بسیار کمک کننده خواهد بود.

محمدی با اشاره به بازدید از ۴۸ هزار ساختمان در طول مدت اخیر، یادآور شد: یک نفر و یک سازمان نمی تواند کاری کند؛ ما به هم ریختگی و شلختگی ایمنی را در شهر شاهد هستیم.

وی افزود: تعداد ۱۲۹ ساختمان ناایمن با کمک کمیته ایمنی و دستگاه قضایی به ۷۵ ساختمان کاهش یافت، کوتاه نخواهیم آمد و تا پایان سال ۱۴۰۳ این ساختمان ها را به صفر خواهیم رساند.

۴۰۰ حادثه روزانه در تهران بر اثر سهل انگاری رخ می دهد

رییس سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه از ۲۰ هزار ساختمان پر خطر شهر ۲۵ درصد نمای کامپوزیت دارند، اظهار کرد: قطعا اگر نمای ساختمان بیمارستان گاندی سیمانی بود، چنین اتفاقی رخ نمی‌داد.

به گفته وی، ۴۰۰ حادثه روزانه در تهران بر اثر سهل انگاری رخ می‌دهد.

محمدی تأکید کرد: وزیر بهداشت سال قبل دستور داد که مراکز درمانی باید تأییدیه های آتش نشانی داشته باشند؛ ۲ هزار و ۵۰۰ مسپول مرکز درمانی مراجعه کردند و یک هزار و ۸۰۰ مرکز تأییدیه گرفتند.

وی ادامه داد: سازمان آتش نشانی به خودی خود در ایمن سازی شهرک بوعلی وارد شد؛ همچنین هشت هزار واحد در شهرک شهید بهشتی بعد از ۳۰ سال به اجبار در حال ایمن سازی هستند.

گمانه زنی در مورد علت حریق گاندی کذب است

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به گمانه زنی ها در مورد علت حریق بیمارستان گاندی در رسانه‌ها، یادآور شد: با توجه به شعله ور بودن بالای آتش، بررسی علت حریق زمان بر است و هرچه گمانه زنی صورت گرفته، کذب محض است چرا که تنها منبع معتبر در مورد علت حادثه، سازمان آتش نشانی است.

وی افزود: یکی از رسانه‌ها نیز مطرح کرده بود که اگر نردبان بزرگتری وجود داشت آتش زودتر مهار می‌شد اما باید بگوییم بزرگترین نردبان دنیا ۶۴ متری است و ما پنج عدد از این نردبان‌ها داریم.

تقاضای افزایش بودجه آتش نشانی به منظور به‌روز رسانی تجهیزات

محمدی با تأکید بر اینکه حتی یک سال هم نباید از به روزرسانی تجهیزات عقب بمانیم، یادآور شد: شاید اگر پهپاد اطفای حریق در تهران وجود داشت، شرایط بهتری ایجاد می شد؛ لذا تقاضا داریم بودجه آتش نشانی افزایش یابد.

وی افزود: آتش نشانان تمام شهرها سختی کار می‌گیرند به جز تهران؛ آتش نشانان پایتخت در حوادث تهران، حوادث ملی و حتی بین المللی وارد می‌شوند و ما ۶۱ شهید آتش نشان داریم؛ امیدواریم کمک شود تا بتوانیم مشکل معیشت آتش نشانان را برطرف کنیم.

ارسال نظر